music

lång resa, snart framme!


86:ers

nu är det fredag och veckan har gått snabbt! Kan inte ens fatta att jag snart gått ut grundskolan! Just nu sitter jag på en fullsatt buss med hela amerikanska fotbollslaget 86:ers! Destinationen är Karlstad då vi i 86:ers cheerlag ska få följa med på vår första bortamatch och jag är otroligt taggat på att få strutta runt i våra uniformer, vara glad och bara heja i det fina vädret! ha en toppen fredag alla, för det ska jag ha!


blondie

förra fredagen gjorde jag en liten förändring, knappt synlig men något iallfall. Jag slingade håret en aning ljusare & klippte lite, känns så otroligt fräscht! Tack Erica på Linnéa frisör!


dance

i fredags sov Sophie hos mig, vi var ute och fotade lite och på lördag morgon åkte vi in till boland för att ha genrep på skoldansen. Efter det vid ca halv 3 tog vi bussen till stan och jag gick vidare med Julia och Jonna. Köpte en pemplum top och ett par ballerina. Sen drog jag och Julia till UKK och hade uppvisning med 86ers laget. efter dens slut vid drog vi hem till Julia och kollade på film. Sen sov jag där! Nu sitter vi på UKK idag igen och nu är det uppvisning med edge! Kul, men mycket väntan!


photoshoot


study

Vi fick sluta lite tidigare från skolan idag så jag och julia drog hem för att plugga inför fysikförhöret imorgon. Det gick super och vi belönade oss själva med dyra jordgubbar och kiwi! Efter plugget så tog vi ett bad och sen fixade vi oss lite för att gå ut och fota! Några av bilderna kommer upp på bloggen snart, håll utkik!

the voice

vädret igår va ju helt underbart! slutade klockan 3 och efter det gick jag direkt till tåget för att åka hem till Storvreta och gå till tandläkaren. Sen gick jag till biblioteket och där hämtade pappa mig. När jag kom hem gick jag direkt ut på altanen, lyssnade på The Voice och solade en stund, så härligt!


black dress

idag vaknade jag sent, men hann ändå i hyfsad tid! Det är sommar värme idag så för min del vart det klänning och jag är nöjd över det valet. idag slutar jag 15.30 och då skyndar jag mig hem för att gå till tandläkaren...
Ha en fin dag alla ni!


weekend

Simon sov hos mig torsdag-fredag då vi köpte denna goda kladdkaka och toppade med lite hallon & kiwi. I fredags åkte jag och Julia till Alunda för att mysa till skräckfilm hemma hos Fanny. Igår så var jag till Örebro för att fira min Farmor eftersom hon fyller 70 år idag. Vi var hemma någon gång vid halv 10 då Simon kom hem till mig och sov här igår-idag. Idag har vi bara latat oss, kollat på min bror's fotbollsmatch och fikat hemma hos Helene & Peter. Klockan 17.12 tog vi tåget in till stan, Simon tog bussen hem och jag drog på dans.
Nu sitter jag bara grymt taggad i min säng och bara väntar på så mycket dans veckan har att erbjuda, det kan inte bli bättre!

half baked

Tog mitt moppekörkort idag, så har varit ute hela eftermiddagen och kört med både bror & Julia. Det vart kanska kallt på kvällen så jag och Julia åkte hem till henne och tog ett varmt bad och åt glass. Så himla efterlängtat och mysigt! Nu efter alla turer till Gunsta/Rasbo/Vattholma/Björklinge/Ärentuna så sitter jag i min säng och ska snart ringa och höra hur det är med Simon. Sen blir det godnatt för min del!

outfit

Vaknade tidigare idag, trodde klockan var halv 8 när den var halv 7. Så jag fick en lång morgon, nu ska jag gå till buseen. Ha en fin dag!

tuesday

bild från sommaren 2011
Tisdagar brukar vara långtråkiga dagar, många lektioner och vi slutar sent. Men jag lyckades kämpa igenom dagen och det var nog den bästa tisdagen på länge. Efter skolan tog jag och Julia en lång promenad från gågatan till gokartbanan i boländerna. Så grymt skönt att gå när det är fint väder! Framme vid gokartbanan var vi redo för avslutning med innebandylaget! Efter gokarten vart det middag och vid ca 8 var jag hemma. Pluggade lite och nu ska jag väl slå på ett avsnitt av någon serie eller bara somna!
 
 

spring

 
Här är två bilder från idag
Älskar att gå ut och fota när det är fint väder, vinterns gråa färg gör inte alls bilderna fina. Där av har jag bloggat med ganska många "iphone bilder". Håller på och fipplar på en ny header men har ingen aning om hur jag vill ha den så satte bara in en bild jag tog idag som får fylla tomrummet medans jag funderar ut hur jag vill ha det!
 
Idag efter skolan tog jag 15.15 bussen hem, gick ut och fottade en snabbis sen vart det 4 timmar framför böckerna. Ner grävd i plugg. Nu ska jag sova och hoppas på en fin dag imorgon!

one direction

 


2013-05-07

dagen har varit tung, nationella gick hyffsat. Men jag har haft grov huvudvärk och ont i halsen. Nu sitter jag utan med lite saft för att slappna av. Ska börja plugga lite nu men får se om jag somnar in..


2013-05-06

idag har varit en bra dag, jag vaknade pigg. Behövde inte stressa till bussen, hade sköna lektioner och umgicks med mina vänner!

https://cdn3.cdnme.se/2561944/6-3/pic_5187ba4b9606ee0d67f0c538.jpg">https://cdn2.cdnme.se/2561944/6-3/pic_5187ba4b9606ee0d67f0c538.jpg">https://cdn3.cdnme.se/2561944/6-3/pic_5187ba4b9606ee0d67f0c538.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/2561944/6-3/pic_5187ba4b9606ee0d67f0c538.jpg" class="image">


2013-05-05

efter många timmars pluggande är jag helt klart värd en skön sömn.. Godnatt!


2013-05-05

vi har det bra! 17 grader varmt, sitter i linne och äter jordgubbar. Sommarn är nära!


2013-05-05

vaknade bredvid min flickor imorse. Vi gick upp, tog lite mat och sen fixade vi iordning oss. Nu sitter vi hos Julia och väntar på att ta tåget 13.42 in till stan för att mysa i Stadsparken, det fina väderet gör oss tvugna att gå ut!


2013-05-04

träffade flickorna hos Julia vid 9 sen tog vi en cykeltur och efter det drog vi hem till mig. Nu har vi precis kollat klart på filmen; pojken i randig pjamas. Nu ska vi sova och jag hoppas på en lika grym dag imorgon!


2013-05-04

Igår efter skolan åkte jag med Simon, mamma, pappa & felix till Ikea. Jag fick en ny säng och felix fick en byrå. Sen åkte vi hem och åt tacos och simon sov kvar här. Idag har vi inte gjort så mycket, spelat lite fotboll och tagit en cykeltur. Snart ska vi äta middag och sen kommer Julia & Lovisa hit. myss!
 

2013-05-04

valborg spenderades med mina fina vänner, vi sov hos Julia natten till valborg och sen drog vi in till stan och mötte upp sophie och simon. Sen åkte vi till Cecilia och åt lunch där. Efter det åkte vi tillbaka till stan och träffade massor  av folk. Klockan kvart i 4 tog jag och simon bussen till heidenstam för att äta middag hos Simons bror. Det var jätte trevligt och efter några timmar hos honom tog jag och simon oss till kasen i Gamils där vi träffade tjejerna och filip. 
Det här är några bilder från valborgsmorgonen