light reflects from your shadow

The xx - Angels


8 bilder från gårdagen i Öregrund. Vi kollade på båtar, käkade glass, gick i affärer, blåste såpbubblor & lunchade på Jakten. Hur mysigt som hellst. Jag har haft det super här man känner verkligen att det är sommar!

i hate to say i told you so

ny header vart de, skönt med lite förändring. Förut skulle jag alltid ha avancerade headers. Men nu nöjer jag mig med dom lite mer "basic" varianterna. Jag är helt klart nöjd!

get it started

En bild på mig och mina fina tjejer från den sjukt mysiga helgen vi hade för några månader sen. Julia är såklart fotografen bakom kameran som tog den här otroligt lustiga bilden.

Jag saknar Uppsala. Men det är sjukt mysigt här på Gräsö också. Vill träffa mina vänner! När jag kommer hem ska jag spändera dom sista två veckorna till att bara vara med girlsen!

can't say no

blev inget öregrund idag, vi tar det imorgon istället. Idag körde vi 5 kamp & badade i havet. Sitter nu och väntar på att få middagen serverad. Funderar på en ny header.. Vad tycker ni?

stuck on stupid

Åkte ut till gräsö i fredagskväll. Jag och Filip har redan hunnit plocka massa smultron och haft det kul. Imorgon ska vi cykla ända från Gubbamossa till Öregrund. Alltså typ 17km. Får se hur de går. Nu tänkte jag ta och sova lite så jag orkar med morgondagen!

don't wake me up


träffade den här snyggingen igåR. Vi va på stan, kollade på film och på kvällen drog vi hem till mig och träffade lite folk. Imose kollade vi på linas kvällsbok och nu ska vi hem till julia och kolla på LOL. PUSS

human


En bild på mig och min saknade vän Helin får fylla det här inlägget.
Idag har jag inte gjort någonting alls. Typ bara legat i sängen och kollat på OTH. Men sen kände jag mig så äcklig så att jag var tvungen att ta en springtur. Imorgon ska jag träffa Olivia. Hörs mer då!

hold me tight tonight

Efter promenaden igår morse så drog jag hem till mig och fixade mig sen drog jag till julia för att bara umgås. Sen vid middagstid drog jag hem och käkade sen tillbaka igen för att sova där.
Imorse drog jag hem vid halv 12 för att fixa mig och dra vidare till stan för att träffa min fina skrutt Tilde Lindén! Vi köpte jordgubbar och satte oss i stadsparken och pratade om allt mellan himmel och jord. Sen tog vi bussen hem till henne och badade i hennes pool!
När vi skulle gå upp vart de kallt så tog ett bad med ansiktsmask och lyssnade på Ed Sheeran. Sen fick jag skjuts hem av mamma klockan 6.

två bilder jag och tilde tog idag

I can't wait to hate you.

Sitter och äter frukost nu efter en timmes promenad i solen med Julia. Det vart ingen springtur. Vi hade så mycket att prata om!

 


reaching high

Åkte hem från pite havsband igår istället det blev inte av att åka upp till Helenas stuga eftersom att hennes hund löpte. Så vi åkte direkt hem igår. 10 timmar i bilen.. Set säger väl sig självt - jobbigt! Men det är skönt att vara hemma. Klockan är kvart över 9 nu och snart ska jag ut och sprina med julia!
[bild från hemresan]

 


some die young



lite bilder jag tog igår nere vid havet. snart ska jag dra in på äventyrsbadet. Hörs sen!

i'm the one that lost the view

Sitter nu i bilen påväg ifrån Älvsbyn. Har varit ute och gått längst storforsen. Nordens största fors. Skit häftig! Med det var halt på klipporna. Nu fortsätter vi våran tur mot Luleå !

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2561944/images/2012/pic_207505452.jpg" class="image">

 


hearts were never meant to race

Första dagen på pitehavsbad idag. Dock Inge fint väder så vi badade aldrig. Åkte in till Piteå city istället och shoppade. 2 nya Bhar och sminkborttagning fick följa med mig hem. Nu ska jag snart gå med disken till servicehuset.
[facelook eller vad man kalla det]

 


crowd of my thought

Fjällräven outlet!
Hittade på en fin butik sådär påvägen till Piteå. Pappa köpte lite jaktkläder och jag fick en höstjacka!

 


no matter, you'll never see me cry

Igår vid 4 tiden åkte jag och min familj ifrån skinnskatteberg vidare uppåt i Sverige. Vi är nu påväg mot pitehavsbad. Igår stannade vi på byecamping över natten och nu åker vi vidare. Vi kommer stanna i umeå och äta. Kommer säkert blogga mer under bilturen !

 


you live inside of me

två bilder från idag.
Idag fyller min stora kusin 19 år ! Det firas med presenter och konstigt nog kyckling, currysås & ris. Johannes favorit mat!

I don't wanna play this part

Jag saknar dig buddy!
Har legat och kollat på one tree hill hela dagen idag. Hade sjukt ont i halsen imorse så jag stannade hemma när alla drog till Nora för att köpa glass och ha picnik. Men nu känns det bättre och jag ska snart sova. Har egentligen inte så mycket att berätta och har knappt några bilder så inlägget vart inte så intressant. Men det ska bli bättre!

people live for the fortune

två bilder på mig och min fina kusin Vilma.
Nu har jag förflyttat mig från Ljustjärn till Skinnskatteberg. Här ska jag vara ändå tills på Tisdag. Men på söndag åker jag till Örebro över dagen för att gå på min kusin Emelias konfirmation. Kommer fortsätta vara ganska dålig uppdatering nu 1-2 veckor framåt. Men sen ska jag försöka komma tillbaka mer!

everything means nothing

4 bilder på mig och Julia härifrån
har inte bloggat på 4 dagar. Åkte till Ljusstjärn i fredags. Ska vara kvar här tills på Tisdag nästa vecka. Kommer inte ha täckning eller så. Så kommer inte blogga någonting mer typ. så ni får ha det så bra !