fyrtiofyra

Ingen bloggning igår pga lång skoldag och konsert direkt efter. Vi hade det jätte roligt! Köpte ett linne igår när jag sprang ner på lunchen (det på bilden) Sen lyxade jag till det med ett litet collage på vårblommorna från trädgården. Tyckte det passade lite fint sådär. Imorgon har jag matte prov. Så lär ju plugga lite nu!

fyrtiotre

massa fula bilder på mig och min underbara vän Kristina får fylla inlägget idag.
Stannade hemma från skolan idag. Huvudet höll på att sprängas imorse. Har kollat på Skönheten och odjuret och definitely mabye sen 3 avsnitt av one tree hill. Men mina fina vänner har även underhållit mig med sms under hela dagen. Imorgon blir det skola. Måste ju vara med på konserten eftersom jag ska vara konferencier med cicci.

fyrtiotvå

Det här är anledningen till varför jag inte bloggat sen i torsdags. Jag har konfimerat mig och spenderat en hel del tid med min släkt och mina vänner. Jag har haft det underbart. Så tråkigt att skilljas från mina fina konfa vänner. Men någon återträff måste det ju bli! Jag har fått massa fina presenter också. Helt enkelt en minnesvärd helg som jag kommer sakna så mycket!

fyrtioett

våren är så fin! var ute och fotade med julia igårkväll. Riktigt nöjd med första bilden.

fyrtio

Den här collegetröjan köpte jag på rean på H&M har letat efter en sån tidigare. Sååå mysig!

trettionio

Ja, såhär såg den här dagen ut.
Nej men dagen började rätt knas med mycket konflikter och så. Men vädret tog upp all min energi och jag njöt verkligen av all sol. Men hemma vart det värre. Har ju kemiprov imorgon och jag hade inte ens öppnat böckerna
tidigare. Men tillslut lärde jag mig en hel del och jag tror att det kommer gå bra imorgon.
Klippte mig efter skolan också. Ville inte göra någon "vågat" så det vart bara toppning för att spara längden. Men jag vart nöjd. Kanske kommer någon före och efter bild imorgon när jag kommer hem.

trettioåtta

lite uppdatering för både mig och min kamera. Dock inte så jätte fina bilder i collaget. Men det var någonting jag gjorde fort just för att inlägget skulle bli lite roligare!

trettiosju


trettiosex

[bild från WE♥IT]
Nu ska jag gå och lägga mig, imorgon är det skola igen efter 5 lediga dagar. Dags att ta tag i vardagslivet. Skönt iallafall att få 2 timmars sovmorgon direkt efter ledighet. Livet är bra ibland!

trettiofem


trettiofyra

Jag tycker det är så sjukt snyggt. Dock skulle jag aldrig våga färga på riktigt, men skulle vara häftigt att testa med spray färg!

trettiotre

Laurel Music - Dreams And Lies
Vaknade halv 1 idag. Men det är ju trots allt sista dagen på lovet. Ska väl ta vara på dagen och plugga lite Kemi eftersom att jag har prov på onsdag. Har inte satt foten utanför huset idag vilket känns förfärligt eftersom att vädret är underbart. Måste väl ändå ta en promenad vid 4 så ut ska jag ialafall!

trettiotvå

läsarantalet börjar öka och jag vet inte vad jag ska blogga om, ni som har tips får gärna lägga en kommentar så ska jag försöka att utgå ifrån hur ni vill att jag bloggar. Då blir det kanske roligare för er att läsa också!

trettioett

~ 2012-05-20 ~
Förlåtelse handlar om att tillge något, att be om ursäkt för någoting man ångrar. Jag tror ordet förlåt har en speciell inverkan på varje person. Jag tror alla har en speciell relation till förlåtelse. Man kanske kopplar det till ett minne då man själv eller någon annan bett om förlåtelse. När man ber någon om förlåtelse ber man om en andra chans, man ber om att folk ska tro på en igen. Man ber om en chans till att rätta sina fel. Det svåraste är nog inte att be om förlåtelse, utan att förlåta. Om någon har sårat dig riktigt djupt är det svårt att bara glömma allt. Känslor och relationer har en stor del med förlåtelse att göra. Många säger att det är svårare att förlåta någon man älskar än någon man nyss träffat. Det beror ju förståss på vad det gäller. Förlåtelse är ingenting vi ger för att andra människor ska må bra, utan för att vi själva ska må bra och gå vidare, men du behöver aldrig acceptera ett förlåt men jag tycker man borde ta emot det. Sen kan man fundera över när man vill godkänna det eller inte. Kanske du accepterar det dagen efter, eller kanske aldrig. Det är helt upp till dig själv.
Förlåtelse är ett fritt val och alla har säkert en egen åsikt om det. Förlåtelse handlar också om att hoppas på en bättre framtid. 
- Linda Wessman

anledningen till varför jag skrev det här var för att förlåtelse är en sån uppenbar grej bland vissa männsikor. Jag tror inte lika många funderar så mycket på just den här delen som jag gör. Folk brukar säga "älska är ett starkt ord men ändå kastar vi bort det som om det inte vore någonting" Jag säger detsamma om förlåtelse. Förlåtelse har en stor bakgrund med många sår, både fysiska och psykiska. Det fina med förlåtelse är att människor förenas igen och oftast suddas det förflutna ut. Jag tycker fler människor borde fundera på vad ordet förlåt innebär för dom.

Tumblr_m3dhsmckxu1qiln3bo1_500_large
Tumblr_m2eigwmwkt1qfsa1ro1_1280_large
1308715-11-1333479934624_large


trettio


I want you to say that everything will be fine.
I want you to see me that way you saw me before.
I want you to take me back, back to what we had.

tjugonio

hemma igen ifrån ett jobbigt men skönt fyspass. Förbättrade mina siffror på 2.5 km med 10 sekunder. Helt okej faktiskt. Nu ska jag hoppa in i duschen sen kanske jag sätter på en film.
[jag saknar dig så mycket min finaste ängel]

tjugoåtta

fysträning med laget snart, trött och ont i huvudet. Men man gör det bästa utan situationen. Önska mig lycka till!

tjugosju

Kom nyss hem från stan. Kollade på ett 55-200 objektiv som pappa ska åka och köpa som present någon dag i veckan. Sen handlade jag och mamma massa saker till min konfirmationsmiddag som är i helgen.
[bild på mig och min fina vän Tilde]

tjugosex

klart jag blir avundsjuk när hon kramar dig. För i dom få sekunderna har hon hela min värld i hennes famn.

Igår träffade jag ju olivia, som jag nämde att jag skulle göra i det förra inlägget. Vi drog först till gränby sen till stan och efter det till stadsparken. Vi hade det bara allmänt mysigt. Sen drog vi hem till henne och packade sen hem till mig för att sova här. Vi drog till konsum och köpte ben & jerry´s. Så den goffade vi på igårkväll. Men lite ligger kvar i min frys och väntar på mig. Ska nog hämta den snart.
Imorse drog olivia till jobbet vid 10. och jag satte på ett avsnitt av one tree hill sen bestämde jag med Biim och Julia att vi skulle åka på fotbollsmatch så vi drog till årsta ip och kollade på vaksala - vattholma. Matchen slutade 2-2. Sen drog vi ner på stan käkade på rififi och sen fikade vi på ohfvandals. Sen tog jag och julia 16.05 bussen hem. När jag kom hem kollade jag klart på one tree hill sen drog jag, Alexander, Adam, Kasper, Julia & Peter in till stan igen för att kolla på bio. Den var väl helt ok, eller jaa. bortsätt från att jag somnade.. haha. Efter bion drog jag och julia hem till henne och bara gjorde ingenting. Sen vid 11 drog jag hem till mig. och nu sitter jag här och skyppar med Jesper. No life sådär på lördagkvällen. Imorrn drar jag till stan vid 11 med mamma för att kolla på nytt objektiv till min kamera. Hörs väl efter de. PUSS

[jag saknar sommaren!]

tjugofem

Godmorgon!
Vaknade nyss, helt okej trött faktiskt. Ska palla mig ner i duschen sen fixa mig. Idag ska jag träffa Olivia. Får se vad vi hittar på. Kanske går på stan eller någonting.
knasiga du, men jag älskar dig ändå.
[bild på mig och Olivia från i somras]

tjugofyra

nu är den nya bloggdesignen klar, och jag har lovat mina fina vänner att uppdatera mer. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om. Så om ni har förslag så kan ni väl skriva en kommentar?
[gammal bild på mig och mitt fina hjärta sophie!]

tjugotre

renovering av bloggen .