Friluftsdag

Ni vet dagar då man inte orkar göra någonting? Dagar då man bara vill mysa ner sig i sängen med massa choklad och film. En sån dag hade jag imorse. Och precis då kommer jag på att det är friluftsdag. Hur mycket värre kam det bli? Gått gula leden från svandammen till gottsunda i 3 timmar (7.2 km) och sen skulle vi göra någon no uppgift som jag knappt fattade. Fick sluta 12.00 så det var väl något positivt. Nu sitter jag på bussen påväg hem och ska lata mig med min fina vän Julia!


Fysik

Sitter på fysik lektion nu, konkava och konvexa speglar/linser är något jag inte förstår. Reflektioner i vatten är också något som inte vill komma in i min hjärna.. Lördag - söndag sov min fina kristina hemma hos mig. Vi hade det mysigt och pratade om massa. [bild från i lördags]


Godmorgon!

Sitter och äter frukost nu, ska fixa mig snart sen ta 09.03 tåget till skolan. Går till 15.50 idag, finns ingen värre dag.. Så trist!


Moppekurs

Håller på att fixa mig nu lite smått. Sen skjutsar mamma in mig och Julia till stan för att gå på moppekurs. Får se hur fet går haha! Sen blir det kulturnatten med mina brudar.


Tv myyyys'

Ligger hemma hos Cecilia med Julia och Sophie nu, sen blir det bio men Julia!


Treat me like a joke, and I leave you like it's funny.

Dagen har varit heeeelt vanlig. Skola osv.. Drog med mamma till kiropraktorn och Intersport efter skolan fick ett par grymt sköna mjukisbyxor av mami! Imorgon blir det en skön dag med eftermiddagen spenderad på boland med idrott och dans!


Naturens egna sportdryck

Sitter och äter mat. Min käraste iPhone har precis kommit hem från reparationen. Sköööönt, nu taggar jag inför innebandy träning!


Skoooola snart

5 minuter kvar tills jag ska dra till tåget. Sovmorgon till halv 10 idag. Sen börjar första lektionen med musik. Kommer nog bli en helt okej dag. Måste bara komma ihåg att köpa nya mjukisbyxor.. Haha, intressant. Nej men vi hörs senare!


Drog på träning vid 1 - halv 5 sjukt skönt att svetta av sig lite. Haha, ikväll får Storvreta fin besök av Biim, gabbe, Jesper & Emil. Blir säkert super mysigt! Just nu sitter jag nere i Karlssons källare och väntar på mat. Dom ska äta surströmming till förrätt så jag och Filip kör på munskydd!


Igår gick jag i skolan till typ 15.15 eller någonting sånt. Många lektioner så var typ död. Efter skolan drog jag cicci och Julia hem till cicci sen vidare ner på stan för att käka middag och sen tog vi bussen hum runt 7. Lyssnade på musik och städade undan lite på Julias rum när vi kom hem sen kom David och Jesper så spelade vi mario cart och kollade på någon helt sjuk skräckfilm.