tretton

jag åkte till Västerås i fredags med min mamma och träffade mormor, min kusin & min moster. Vi shoppade fikade och åt middag. Vi hittade ju inte så jätte bra i västerås så när vi va klara och jag hade shoppat slut på mina pengar så hittade (jag iallafall) alla bra affärer. Monki i västerås va ju hyffsat stort gemfört med den lilla butiken i forumgallerian här hemma i Uppsala. Men jag är nöjd och det var jätte trevligt. Shoppade mest sommar kläder eftersom att vi ska åka till Egypten i april.

tolv

Foto: Linda Wessman (jag)
Fettisdagen.

elva

Foto: Linda Wessman (jag) Plats: Öregrund, Sverige
Jag saknar sommaren någont så sjukt mycket. Kan inte all snö bara försvinna och ge oss sommar, eller iallafall vår. Tänk va skönt att slippa tunga vinterjackor och blöta skor. Det är så mycket lättare att leva på sommaren. Man är mer fri. Jag är trött på den kalla kylan.

tio

Bikinis , Only Hope Print Bottom , Wonderland - NELLY.COM Bikinis , Only Hope Print Bottom , Wonderland - NELLY.COM Bikinis , Only Hope Print Bottom , Wonderland - NELLY.COM Bikinis , Only Hope Print Bottom , Wonderland - NELLY.COM Bikinis , Only Hope Print Bottom , Wonderland - NELLY.COM
nelly.com
funderar på att beställa den här till Egypten. Vad tycker ni?

nio

Jag har inte bloggat sen i helgen. Men jag har inte haft tid. I måndags dansade jag. Sen igår hade jag träning. Iallafall så satte jag i min tandställning på undertänderna idag.. Ja, jag kan ju inte säga att jag är finare med iallafalll. Men det är någonting man får leva med. Slutade halv 12 idag. Sjukt skönt. Så jag åkte hem och käkade glass, hihi!
Foto: jag, Linda Wessman "Modell": Sissela Löfgren

åtta

Kom hem från konfirmationen för ungefär en timme sen. Har hunnit käka och sätta mig här. Ska börja på svenska repotaget nu.
Morgon bild på mig och min finaste vän, Zack.

sju

a boy who doesn't respect a girl, doesn't deserve one.

sex

Godmorgon! Håller på och fixar mig nu för snart åker jag till vattholma för att gå på konfa i 6 timmar. Brukar alltid vara jätte trött på söndagar plus att man gå upp tidigt. Så det brukar sluta med att jag sitter och gäspar 42 gånger per sekund.

fem


Gör du bloggdesigner?
Skulle du kunna göra en header till mig?
Är dina designer gratis?

Det här är frågor jag får väldigt ofta, tänkte att jag skulle svara på dom ordentligt nu.
Jag tycker det är jätte roligt att göra designer. Speciellt när jag har tid. Jag gör gratis designer till dom som är intreserade. Vill du ha en design av mig vill jag att du ska ha en idé och en tanke om hur du vill att den ska se ut. För att "beställa" en design kan du antingen maila mig (lindawessman@hotmail.com) eller skriva till mig på Facebook (Linda Wessman) Jag skickar inga kod & stilmallar eftersom att jag tycker det är så bökigt. Så vill du ha en design av mig får du räkna med att ge ut ditt lösenord och helt enkelt lita på mig. Jag är ingen "hacker", jag lovar.
Jag hoppas jag uttryckte mig tydligt. Dock går jag också i skolan och har mycket andra fritids aktiviteter så jag designar mest på helger.

let's go!

fyra

ändrade planer, precis när man står i hallen och ska åka iväg till gränby så frågar Uffe om jag vill vara med och spela match med DJ17 mot Björklinge vid 4. Jag va sjukt sugen på att spela innebandy just då så såklart tackade jag ja till de och åkte till Vattholma istället. Jag gjorde ingen vidare värst bra match, inte alls bra faktiskt. Men vi vann iallafall med 2-1 !

tre

Vaknade för inte så länge sen, sitter och kollar på tv just nu. Ska väl gå och duscha sen fixa mig för att dra in till stan en sväng. PUSS

två

Allt är nytt! Nya bilder, ny bakgrund, nya typsnitt. Ska väl lägga in en instagram & bloglovin' ikon bara, sen är jag helt klar! Har jobbat med den här i ca; en och en halv dag.  Jag är sjukt nöjd. Vad tycker ni?

ett

Börjar om från början nu, det kitlar i fingrarna så mycket som jag vill blogga. Kommer uppdatera så ofta som jag kan med mycket bilder och så lite text som möjligt. Jag ska försöka undvika tråkiga mobilbloggar och vardags snack. Funderar på att göra fler videobloggar tycker själv om bloggar med mycket sånt, Vad tycker ni?