Cypern

Nu har jag verkligen inte bloggat på länge, har inte funnits så mycket tid för det. Men vad som har hänt är väl insparksfesten. Jag hade verkligen askul med alla! Imorse klockan halv 4 åkte jag till Arlanda och nu befinner jag mig alltså i Cypern! Så skönt att komma bort från Sverige ett tag!
 



Några bilder jag hittade på mig själv och dom jag umgicks med, bilderna är från rosendals elevkårs sida på Facebook.

söndag

[dagens]
Idag är det söndag och jag börjar få ångest för den stressiga veckan. Det är prov & redovisningar, födelsedagar & packning inför Cypern. Men jag får planera så att jag hinner och klarar av allt! just nu sitter jag i bilen påväg till stan för att köpa vinterjacka, sen ska jag hem och vidare på 3 års kalas för Johan! Sen klockan 7 blir det dans.

cupido

i fredags vart det cupido för mig och Matilda, maten i skolan var inte lockande så vi bestämde oss för att dra ner på stan efter skolan och käka. Sjukt gott! Efter vi käkat gick vi och köpte byxor och sen åkte jag hem till Julia en stund, käkade pizza och sen drog vi hem till mig, packade och sen åkte vi till Lovisa för att sova där! nu sitter jag i lovisas soffa efter gårdagens grymma kväll! Vi kollar på reprisen från idol och bara slappar. Ska snart dra mig mot bussen! 

skola

dagen börjar stressad men bra! Har två lektioner idag, matte & svenska. Sen ska jag och Matilda luncha på cupido!


plugg.

Just nu sitter jag på bussen påväg till stan, jag ska hem till Johan för att plugga. Vi ska göra våran nyhetsredovisning. Får se hur det går. Har inga fler planer idag så vi får se vad dagen leder till helt enkelt! 
Idag kör jag på basic när man är ledig, hollister tröja & blåa jeans.

frukost

så skönt att vara ledig från den värsta dagen i skolan pga utvecklingssamtal. Så gjorde mig en grymt god frukost, nu ska jag fixa mig! 




måndag



har varit så otroligt trött hela dagen idag. Så skolan gick väldigt segt.. Efter skolan så var jag med Johan och sen hämtade mamma mig vid halv 6. Nu sitter jag i soffan och kollar på high school musical. Världens bästa film! 


bra kväll

Hade en grymt bra kväll igår med mina vänner. Kollade på match i allians, kollade på massa kulturella saker på stan & träffade massa folk! Kvällen vart lite spårad men det löste sig hyffsat bra ändå! Vaknade hos Johan och tog bussen in till stan vid 13.30 tiden. Mötte upp mamma och min bror och sen åkte vi hem. Väl hemma vilade jag en stund och sen tog jag tåget in till stan för att dansa. Nu ligger jag i sängen och är sjukt trött och helt otaggad på skola imorgon...... 



kulturnatten

Sitter nu i stan med biim, julia & isak och väntar på bussen som går mot allians. Vi ska dit och kolla på innebandy nu såhär när vi inte har något att göra. Kväll ska vi träffa massa folk och jag är sjukt taggad! 



breakfast

Idag vaknade jag vid halv 9. Efter ett tag så gick jag upp och duschade och sen fixade jag mig. Efter det åt jag en grymt god frukost med mamma och nu sitter jag på bussen påväg till Johan. Ska vara med honom en stund nu och sen vid lunch ska jag träffa upp biim.
Kvällen kommer spenderas med massa älskade och saknade människor och jag ska göra kvällen till den bästa!



power walk


Igår vart det en lång promenad vid halv 9 på kvällen. Gick 1 mil.så skönt att få rensa tankarna.