Truth hurts. Maybe not as much as jumping on a bicycle with a seat missing, but it hurts.

Sitter på tåget påväg till skolan nu, stressig morgon! Men äntligen fredag & jag är på bra humör!


Hot coffee and cold winter mornings are two of the best soul mates who ever did find each other.

Nu när snön kommit och även kylan. Det är då man börjar titta tillbaka på sommaren och fråga sig själv - Hur kunde jag gå med bara ben & ändå svettas? Nu när vintern är så kall och man knappt kan gå ut utan jacka. Man måste sätta på sig massa kläder och för att inte frysa. Just nu är vintern mysig, Eller, det är den ju alltid i början. Men efter ett tag tröttnar man på kalla tår och blött väder. Men jag är ändå glad över att få uppleva vintern. Den är charmig. 
4 bilder från vintern 2011/2012

People will always talk, so let's give them something to talk about.

Ligger i sängen nu och bara dör, skolan va bra, dansen va bra. Efter skolan träffade jag simon och vi roade oss med snön som så fint lagt sig på uppsalas mark, vilket också var bra! Men innan träningen ramlade jag och slog i svanskotan = mindre bra. Så vart ingen innebandy för mig. Nu försöker jag mest slappna av. Är så sjukt trött i huvudet. Men imorgon är det fredag & sen en mysig första advents helg!


Everything has beauty, but not everyone sees it.

Sitter på bussen påväg till skolan nu, börjar 09.30 om jag inte har helt fel. Idag har jag vi dans på boland från 14.00-15.10 är sjukt taggad. Inte långt till uppvisning nu!

[slänger in 2 bilder från imorse]


Open your eyes, look within. Are you satisfied with the life you're living?

Skolan idag gick bra, hade först sovmorgon men det var det ingen som sagt till mig så jag fick sitta i skolan och nästan halvsova på morgonen. 09.25 började iallafall so:n dagen fortsatte helt okej och sista lektionen slutade halv 2 då vi gick till Regina Teatern för att kolla på en "musikal/Teater/Pjäs" som hette Gud Har Annat För Sig. Den va helt okej bra och efter det drog jag tillbaka till skolan för att göra ett omprov. Sen mötte jag upp mamma på gränby då jag köpte lite kläder. En randig tröja och en annan vit tröja. Sen hade jag med mig ett par dr denim byxor ochså som jag köpte på lunchen tidigare under dagen. nöjd tjej! Nu ligger jag i sängen och ska snart släcka sänglampan. Godnatt! 
Bild på Kung Henry från Gud har annat för sig
Haha, han som skrivit texten till teatern, Dag Thelander har även varit städare på våran skola. 
 

Some of us think holding on makes us strong; But sometimes it is letting go.

blir lite egooobost inlaggt från instagram för att jag inte orkar leta bilder på datorn. 
 
Lördagen slutade bra med god efterätt! På söndagen åkte jag in till stan sen vidare till Gunsta med 13.30 bussen. Mamma hämtade mig vid halv 8, Hem och somnade tidigt. Så trött! Stannade hemma från skolan på måndagen & även idag pågrund av magont & hunduvärk. Men imorgon hoppas jag på skola! Har så mycket att ta igen ! suck. Måste börja fundera på julklappar också. Inte långt kvar nu.. 27 dagar om jag räknat rätt! herregud.. haha. Nej nu ska jag hoppa ner i sängen och sova så jag får någon vila innan skolan! 

SOVGOTT! ♥

I don't think you need to go looking for the enemy. He's going to look for you.

hade kul igår men Simon, lyssnade på all möjlig musik hade kul, haha :) vi somnade as tidigt typ halv 11. vaknade vid typ 11 på morgonen. Sen vid 4 skjutsade mi familia han till bussen sen drog vi vidare till gottsunda för att äta middag hos min farfar. Sitter här just nu och väntar på efterrätt. Får se vad som händer efter det!


I want to be important. By being different. And these girls are all the same.

sitter i sängen med mitt mongo och han sjunger med till one direction! ♥

I have found the paradox, that if you love until it hurts, there can be no more hurt, only more love.

Dagen idag har varit riktigt skön faktiskt! började halv 10 med bild, sen efter det gick vi till musikskolan för att kolla på en föreläsning. Lunch på skolan igen sen tillbaka till föreläsningen som slutade 14.30 då tog vi bussen till boland för att ha dans. Extra lång dans idag så dansade i 2 timmar. sen var jag tvungen att gå till centralen för att hinna med 16.19 tåget hem som jag sitter på nu. När jag kommer hem blir det att byta om snabbt sen åka och träna!


Be faithful in small things because it is in them that your strength lies.

som ni såg igår så var Simon hemma hos mig och vi tog jätte fina bilder.. Haha! Han sov hos mig och vi drog till skolan vid 9. Just nu har jag lunch, har suttit på en musikföreläsningen nu på förmiddagen och ska även dit efter lunchen igen. Sen klockan 2 drar jag vidare till boland för danslektion!


Dreams must be heeded and accepted. For a great many of them come true.


Do not dwell in the past, do not dream of the future, concentrate the mind on the present moment.

sitter just nu och snackar skype med Simon medans jag försöker hitta en klänning till julafton & nyår. Vill ha en svart. Har hittat några stycken men är inte säker på om dom är snygga eller inte. Haha, kanske visar i bloggen senare. Nu ska jag försöka äta något. HERRRRRÅ! 

The more time I spent with him, the more I knew the feelings weren't going away

Eftersom jag inte bloggat på ett tag tänkte jag sammanfatta min helg för er. I fredags klippte jag mig, sen drog jag och simon med min familj hem till Karlsson's för pizza kväll och vid 9 drog jag och Simon hem till mig och somnade hyffsat tidigt. På lördagen drog jag på match i Enköping. Sen på kvällen träffade jag Matilda och hon sov hos mig. På söndagen drog vi in till stan, hon tog bussen hem och jag drog vidare till Simon. Var hemma runt halv 8. 
Idag när jag vaknade orkade jag inte ens lyfta armen och stänga av alarmet. Har ont i hela kroppen och orkar knappt göra någonting så har bara legat hemma idag.. Får se om det blir någon skola imorgon. 

bild på Simon & Johan från i fredags. 

No one saves us but ourselves. No one can and no one may. We ourselves must walk the path.

Nu har jag  inte bloggat på en hel vecka, haha.. blir verkligen så dålig på det i veckorna. Men idag gick jag i skolan till 14.55 sen följde jag med Simon och träffade hans vänner. haha... Sen hämtade pappa mig och vi drog till Fyrisskolan som hade öppet hus. Vet inte alls vad jag vill gå! Så sjukt jobbigt. Funderar på samhällsprogramet med kriminalinriktningen eftersom jag veta bli polis. Har också funderat på ekonimi programet. Men jag har ingen aning. Får fundera lite till. Har nu precis kommit  hem. Är ensam hemma så har satt på mig mjukiskläder och musiken på max. Nu ska jag värma käk och njuta av tiden jag är ensam. 

Lots of people want to ride with you in the limo, but what you want is someone who will take the bus with you when the limo breaks down.

Det är den här killen som håller min statistik uppe när jag inte bloggar och det är han som uppmanar mig till att uppdatera. Han är en grym kille på alla sätt och vis. En utav dom personer jag verkligen kan snacka om allt med! Och på fredag den 11 november så spelar han med sitt band på Café Genomfarten! Kom dit och stötta han på sin andra spelning, hihihihi! Han är en pärla! HAHA, nej men kärlek till dig min broooooooder! ♥

One good thing about music, when it hits you, you feel no pain.

Jo typ såhär känner jag mig just nu, sitter och skriver min biologi rapport som skulle vara inlämnad vecka 40.
Känner mig så himla trött på skolan, helt seg och orkar ingenting. Mitt imunförsvar går snart ner på noll också!
Nej jag orkar inte! Men imorgon blir det en chill dag. Kemi på morgonen sen gymnasiemässa och efter det estet på boland! 

Keep love in your heart. A life without it is like a sunless garden when the flowers are dead.

Man trodde ju man skulle till skolan imorse. Men med en sömnlös natt och halsont fick det bli en dag hemma. Känner mig faktiskt myckert bättre nu trotts hur jag mådde imorse. Sov till klockan 2 och sen kollade jag på någon konstig film på tv:n. Nu sitter jag och försöker få ordning på min dator. Vet inte hur det kommer gå...

Dogs never bite me. Just humans.

en av bilderna jag och Biim tog idag när vi va ute och fotade, fler bilder kommer komma upp lite i varje inlägg. En annan bild från idag är också den i min nya header. Raffsade ihopp något höstigt lite snabbt innan jag fixade iordning mig och kröp ner i sängen. Nu blir det repris av sosidan sen skola imorgon. 

So, I love you because the entire universe conspired to help me find you


I love sleep. My life has the tendency to fall apart when I'm awake, you know.

http://mylifehasnolimitations.tumblr.com/ - följ mig på tumblr!
 
Den här bilden togs igår när jag satt på buss nummer 809 mot Knutby. Dock gick jag av i Gunsta eftersom Simon inte bor i Knutby men sak samma. Va i Gunsta runt 10 i 11 och eftersom Simon är en liten bondlurk måste man gå ganska långt från busshållplatsen för att komma hem till honom. Men va iallafall hemma hos honom runt 11. Pojken har ju en liten stuga på tomten han bor i så jag tänkte ju att jag kunde gå in om väcka honom eftersom jag trodde han sov. Men nej. Han va inte där. Så satte mig på hans säng och väntade i typ en timme. HAHAH, sen när han kom så vart han skit rädd när jag satt där, för hade inte sagt att jag skulle komma så tidigt. HAHAH, plus att han inte tagit med sig mobilen när han gick in och duschade så kunde inte ringa han och fråga vart han va heller. Tror nog det var den roligaste händelsen på hela helgen! Haha, stackars pojke. Sov iallafall hos honom sen kom mamma och hämtade mig klockan 5 och vi drog till Gränby för att handla och käka.
 
Just nu sitter jag i sängen och ska slå på en film, får se vad det blir. Kanske The Lucky One? Tror det får bli den eftersom jag saknar min Zac Efron såååå mycket! ♥