Stupid people are dangerous.

sitter i köket och tar bilder på mig själv, haha! Har precis bakat en choklad toscakaka. Tror den vart helt okej. Ska gå ner i duschen nu sen sätta på lite musik och lägga mig i sängen. Så skönt att bara lyssna! Jaja, imorgon åker jag till Gunsta och sover där tills på torsdag! Blir säkert asbra, nu väntar duschen. HERRRRRRRRUU!

None but ourselves can free our minds

Kom tillslut ut med hunden och jag var ute i regnet i 35 minuter! När jag kom in så var mina fötter så två isbitar så satte mig framför tv:n med fotbad! Efter det så tog jag en varm dusch! Sen käkade jag middag och sen dess har jag bara städat massor och skrivit ut lite bilder. Klockan börjar dra iväg nu så ska nog stänga av och sova så jag orkar med morgondagen! Godnatt! 
 

When two people are meant to be together, they will be together. It's fate.

Praoen gick utmärkt och jag kommer verkligen sakna ungarna! I fredags spenderade jag kvällen med Johan den lilla tokstollen! Sen natten till lördag life jag knappt sova. Kände att förkylningen var påväg och nu sitter jag med näsdukar och näsdroppar överallt! Ska försöka gå ut och rasta hunden nu iallafall! Hörs sen!


We're all human, aren't we? Every human life is worth the same, and worth saving

nu blir det bed time, sjukt trött efter dagen med barnen.. Haha, så säger jag alltid men man blir faktiskt helt slut i hjärnan! 2 dagar kvar på praoen sen HÖSTLOV! Förstår du hur skönt? åååh, behövs verkligen! Visst, det är grymt skönt med prao också. Få komma bort från skolan och så men man får ju inte vila ut riktigt. Det händer saker hela tiden. Vill bara få vila ut mig och börja om på nytt igen, haha. Nej, nu ska jag krypa ner i sängen. Puss! 

Everyone thinks of changing the world, but no one thinks of changing himself.

 
Prao dag nummer 3 avklarad! 
Idag var jag och Jonna med dom stora barnen (3-5 år) på deras avdelning Trollsländan. Gick jätte bra och det var en helt okej dag! Gjorde fingervirkningar och små garn bollar. Byggde även ett torn av kapplastavar! Imorgon ska vi vara på småbarnsavdelningarna Myggan & Larven. Blir säkert jätte mysigt! 

To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.

Blir ännu en bloggning från sängen innan jag ska sova. Praodag 2 var idag. Började som i måndags 9.00 och idag var jag på den lilla avdelningen med barn från 1-3 år. Så söta! Man får bygga pussel, läsa böcker, och massa sånt! Finns så många härliga barn! Såklart har det sina nackdelar med blöjor & snor. Men bortsätt från dom så är barn helt fantastiska. Kan heller inte klandra dom. Jag har ju varit unge jag med! Efter praoen så drog jag hem, lagade mat och stack på träning. Gick ganska bra idag! Lite lamt på slutet men annars så! Nu ska jag sova och tagga praodag 3 imorgon!


Don't cry because it's over, smile because it happened.

Ligger i sängen nu, helt slut efter första praodagen. Shit! Okej, har inte nämnt det i bloggen men jag och Jonna praoar på ett dagis. Jobbar 09.00-15.15 . Är med och tar hand om barnen och allt sånt. Men det tar verkligen på krafterna. Var helt totalt slut så skulle jag dansa efter det? Så det vart en powernap när jag kom hem sen käkade jag och drog mig in till stan. Nu laddar jag Inför ännu en dag med barnen imorgon !


It is not in the stars to hold our destiny but in ourselves.

Jag saknar min fina vän Sophie som nu legat på Rhodos solstränder i en vecka. Sakna även att själv få känna av solens stekande värme. Men själv som är man fast i kalla Sverige över vintern. I oktober nästa år väntas Cypern.. Något att längta till iallafall! 

You wouldn't worry so much about what others think of you if you realize how seldom they do.

Efter skolan idag fick jag med mig det här mongot hem. Haha, fick iallafall sällskap på fredagkvällen. Skönt det! Han drog vid 10 så har varit själv ett tag men funderar på att krypa ner i sängen. Den ser ut att behöva mig. Och jag ser deffinitivt ut att behöva den. Typ svarta ringar under ögonen. Nej, godnatt!

Women who seek to be equal with men lack ambition.

Bild på mig och Biim från dagen!
Har tänkt på en sak och det är har ni tänkt på hur mycket jag äter? Äter ju som om jag vore större än king kong apan.. Skulle jag skriva upp allt jag åt på en dag eller en vecka skulle ni nog undra varför jag inte väger dubbelt så mycket mer. Förstår fan inte själv, haha!

The truth will set you free, but first it will piss you off.

och såhär startade jag min morgon, och jag kan säga att den här frukosten gjorde hela min dag värd att överleva. 2 diagnoser & 1 prov på en fredag. Hur hade dom tänkt att jag skulle klara av det från första början? Jaja, engelska diagnosen & so provet gick sådär och mattediagnosen gick inte alls bra.Men nu blir det vila från skolan i 2 veckor med prao & höstlov! 

It is the unknown we fear when we look upon death and darkness, nothing more.

Igår gick jag i skolan till 14.45, var på hälso äventyret efter lunchen till slutet. Efter skolan mötte jag upp mamma och bror för att gå och äta mat med dom. Sen hade jag utv samtal och efter det dans. Mådde sjukt illa så kunde inte vara med. Just nu sitter jag på Waynes och fikar + pluggar med mina fina tjejer. Vet inte riktigt vad annars man ska göra när man har håltimme i 1 och en halv timme.


Dear god thanks for this beautiful life. An forgive me if I not love it enough.

I fredags gick jag i skolan till 15.10 sen satte jag, Simon & enzo oss på balderskolan och pratade om allt & inget. Haha, Jaja.. Sen drog enzo hem och jag och Simon åkte till han. lyssnade på musik, snackade & jag åt pasta sallad! Haha. Sen kom pappa och hämtade mig vid 10. Somnade direkt när jag kom hem.

Igår drog jag hem till Julia efter lunch och pluggade sen kom Kristina vid middagstid. Vi snackade om allt och hade de myyyysig. Nu ligger vi och kollar på New Year's Eve. Så söt film och både zac efron och Jake T Austin ät så grymt jävla snygga!!!


Be who you want to be, not what others want to see.

Gick hem från skolan i tisdags. Mådde verkligen dåligt, åkte hem åt vindrutor och sen somnade jag. Stannade hemma i onsdags också. Sov hela dagen och känner mig verkligen utvilad nu. Gick till skolan imorse och dagen har gått bra. Snart ska jag dra hem sen blir det kanske träning ikväll! Puss


The real lover is the man who can thrill you by kissing your forehead or smiling into your eyes or just staring into space

Hann inte blogga någonting igår eller idag. Tanken var att jag skulle lägga upp reccept och bilder på äppelkakan jag bakade igår men det får bli en annan dag. Just nu sitter jag och leta viterjackor. Har precis hittat min blivande bebis från Abercrombie & Fitch. Tror jag verkligen kommer trivas i den i vinter. Den ser så otroligt gosig ut. Bild får ni inte för Abercrombie & Fitch hemsidan är typ helt spärrad för print screen och allt sånt. Men nu ska jag borsta tänderna sen sova. Godnatt! 
inlägget får lysas upp med en bild på mig och mina fina tjejer! 
 

If you can make a girl laugh, you can make her do anything.

och med dom här fula webcam bilderna på mig säger jag godnatt till omvärlden och kryper ner i min säng!

I'm the one that's got to die when it's time for me to die, so let me live my life the way I want to

 
“This life is what you make it. Not matter what, you're going to mess up sometimes, it's a universal truth. But the good part is you get to decide how you're going to mess it up. Girls will be your friends - they'll act like it anyway. But just remember, some come, some go. The ones that stay with you through everything - they're your true best friends. Don't let go of them. Also remember, sisters make the best friends in the world. As for lovers, well, they'll come and go too. And, I hate to say it, but most of them - actually pretty much all of them are going to break your heart, but you can't give up because if you give up, you'll never find your soul mate. You'll never find that half who makes you whole world and that goes for everything. Just because you fail once, doesn't mean you're gonna fail at everything. Keep trying, hold on, and always, always, always believe in yourself, because if you don't, then who will, sweetie? So keep your head high, keep your chin up, and most importantly, keep smiling, because life's a beautiful thing and there's so much to smile about.” 
― Marilyn Monroe

I am good, but not an angel. I do sin, but I am not the devil. I am just a small girl in a big world trying to find someone to love.

Igår slutade jag skolan 15.10, så skönt med helg! Jag och simon drog hem till mig & gjorde inte så mycket, kollade i gamla skolkataloger, haha. Sen åkte vi och kollade på filip när han hade spelning. Sen hem till mig igen. Simon skulle tagit 00.45 bussen hem men vi båda somnade så han åkte hem vid 10 imorse. Då drog jag på en film, What to expect. Och ja, den sög. Ska försöka dra igång pluggandet nu. Hörs sen!

To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.

 
HÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖST, åh så vackert!

be the change that you wish to see in the world.

sitter i skolan med min fina vän Biim, vi har svenska och letar fakta om författare. SKOOJ! idag är det fredag och jag är så otroligt glad över att helgen kommer just nu! åååh, vad jag ska vila ut!
 

Beneath the makeup and behind the smile I am just a girl who wishes for the world

Klockan ringde 7, och ja.. jag är väl lite utav en morgon människa. så det gick helt okej att komma upp idag faktiskt. Och som ni ser på bilden så spenderar jag mesta tiden av min morgon på golvet i myskläder. Jag sminkar mig & äter frukost på golvet framför spegeln. Bästa som finns. om 15 min ska jag försöka gå till tåget så ska nog byta om nu, haha. Hoppas ni får en bra dag! :)

Women are meant to be loved, not to be understood.

chilling in tha bed, nej men just nu ligger jag i sängen och väntar på bättre tider funderar på sova eller joina mina homies i skype men det blir nog att sussa för min del känner mig inte på humör just nu. I don't know why.. Hoppas mitt humör faller tillbaka på plats imorgon efter några timmars sömn! 

She was a girl who knew how to be happy even when she was sad. And that’s important - you know.

Skolan idag var luuuugn, hade först bild sen matte och efter matten lunch. Sen idrott som jag inte var med på pga av att jag kände mig illamående, trött, sek & svag. Sen skulle vi haft dans men den var inställd. Så efter skolan drog jag hem fixade iordning och käkade, sen drog jag på träning. Nu har jag kommit hem från träningen, duschat & bäddat upp sängen. Nu ska jag krypa ner och bara myyyysa! CHIAO

A clever person solves a problem. A wise person avoids it.

det här är 5 bilder på mig och min underbara syster Kristina, Som bilderna visar är vi rätt så knasiga.. Men det är sånna vi är. Vi hjälper varandra, stöttar varandra & står ut med varandra. Vi skrattar tills vi gråter, Torkar blodet   runt såret tills det läkt. Vi stöttar och peppar varandra genom livets goda & onda tider. Precis som man ska göra för sina vänner & syskon. Jag älskar henne till 1000 & är grymt stolt över den hon är! 
 

Dagen var inte så intressant, skola + skolfoto.Och bara för det så hade jag en sån där dag då man verkligen bara vill försvinna för att man känner sig så grymt jävla ful.. ååh, sånt stör mig så jävla grovt! Nu ska jag krypa under täcket och vakna som en ny människa för den här dagen har inte varit bra...
 

Those who don't believe in magic will never find it.

och med det här inlägget säger jag Godnatt! Nu ska jag vila upp mig för skola imorgon. PUSS!

A day without sunshine is like, you know, night.

fick lite nya ansiktsprodukter av mamma idag. Så satte i ansiktsmasken direkt. (därav ser jag flottig ut på bilden) Känns riktigt skönt faktisk! Nu ska jag mysa ner mig i soffan med en kopp te. PUSS!

Life is what happens to you while you're busy making other plans.

Måste bara påpeka att dom här grabbarna gör grym musik! Man blir så otroligt glad över att lyssna och pluset är ju att dom är snygga! Tycker deras nyaste låt Live While We're Young va så grymt bra så vart bara tvungen att köpa låten! One Direction ♥

Always forgive your enemies; nothing annoys them so much.

Jag finns nu även på twitter!lindaawessman @ twitter 
Dock så är jag inte så erfaren om den fungerande biten på sidan men tror jag kommer lära mig snabbt! Så är det någonting ni vill fråga kan ni kontakta mig där. Eller [email protected] fungerar ju också! 

You only live once, but if you do it right, once is enough.

 
söt tjej, ont i hela kroppen, sjuk & trött. Kan det bli bättre eller ? Tror träningslägret som var i helgen inte var den bästa medicinen för min förkylning. Men nu är det som det är och jag var hemma idag. Tror jag ska vara hemma imrogon också. Får mysa ner mig framför tv:n med alvedon, strepsil & massa te. Operation bli frisk börjar nu! Så tror jag ska gå ock lägga mig nu. PUSS

I DON'T WANT TO BE ANOTHER PAGE IN YOUR DIARY

Ja, jag la ut en bild på instagram och frågade ut om jag skulle börja blogga seriöst igen. och ganska snabbt beslöt jag mig för att bli en duktigare uppdaterare! Känns dock väldrig tråkigt att blogga utan nya bilder. Men sja försöka få med mina tjejer ut på en foto dag i helgen. Får se hur det blir med det.