Act as if what you do makes a difference. It does.

Hände inte så mycket den här månaden mer än att jag kom närmare en person jag nu kallar min lillasyster Kristina. Jag spenderade mycket tid med mina vänner utanför & i skolan. 
Spelade mycket innebandy. Såg första Hamilton filmen på bio och åt kina middag med världens finaste tjejer Lovisa & Julia. Åkte till Västerås med Mamma, Moster, Kusin & Mormor där vi shoppade, fikade och hade en otroligt mysig dag! Spenderade en trevlig natt med Kristina där vi pratade om allt mellan himmel & jord vi hittade även på sjuka saker och tokade oss. Fick även min tandställning denna månad.
Åkte till romme med klassen, en av dom roligaste dagarna det här året! Åkte på konfa läger i rättvik, praoade på Restaurang Rififi och sprang mycket på stan mellan rasterna. Fick min första spricka i telefonen och i slutet av mars åkte jag till Egypten. 
Kom hem från Egypten. Spelade örebrocupen och Spenderade valborg med fina människor
Hade en mysig övernattning med mina flickor hos Julia, spenderade en hel dag i stadsparken med olivia. Solen började titta fram & värma Sverige. Konfirmerade mig och var glad! 
Hade brännbollstunering i skolan & dansuppvisning. Tiden för skolavslutning kom och jag firade det med mina nanna-brudar på travernan och en natt hos sally i lövstalöt. Firade lite till dagen efter med Svenska Björnstammen, Norline & KKV och mina härliga vänner. Hade en mysig picknik i södra krycklinge med min lillasyster. Åkte till stockholm och shoppade med min bästavän och träffade Issa i bergsbrunna. Åkte till ljusstjärn med Julia som sällskap vi Badade mycket och hade en skön sommarlovs start!
Fick fler sprickor i telefonen, Träffade Tilde, badade i pool och badkar och vi fotade mycket! Åkte uppåt i Sverige med familjen och köpte min fjällräven jacka. Åkte till grönalund med Familjen Karlsson och åkte även ut och hälsade på dom på gräsö. Hade många roliga kvällar med Olivia och en av dom var i Storvreta när julia var med. 
Grillade med Olivia, Sov hos Cecilia, Fotade med Biim och myste i stadsparken med Sophie, Biim & Cecilia dagen innan skolan skulle börja. Några dagar efter skolstart åkte vi på klassresa till Vässarö. Där även 9C från Ärentunaskolan var så vi spenderade mycket tid med dom på ön. En grym start på något mindre bra! 
En riktigt knasig månad, Hade friluftsdag med skolan, spenderade en natt med kristina och vi åt mycket gott! Kulturnatten spenderades med mina brudar på stan och en oförglömlig natt i min husvagn. Spelade wii hemma hos Julia med henne, Jesper & David. Och fick äntligen dela en påse "scrooooooowi" med finaste Lovisa. I slutet av denna höst månad blev lilla jag 15år.
Praoade på Skogsbackens förskola med Jonna och fick spendera mycket tid med knasbollen Johan. Fikade med mina tjejer på Waynes och var på hälsoäventyret med klassen. Hade mysiga kvällar med min pojke och hösten började gå mot sitt slut.
Hade en grym kväll hos Julia med massa folk. Var på musikföreläsning och åt nutella med min underbara Cecilia. Följde med på Biims spelning och umgicks med mycket folk där. Firade Halloween, fotade med biim och hade en rolig stund med Olivia, Emy & Matilda. Snön kom och jag var glad, som ett barn på nytt!
Snöstormen stoppade trafiken men absolut inte mig, den här månaden var bra. Hade dansuppvisning  med skolan och alla var jätte duktiga! Sverige tog VM-guld i Innebandy & vårat lag fotades. Har umgåts mycket med Simon och hade en bra jul hos min moster i Skinnskatteberg.
Nu väntas bara nyår & en bra start på 2013. jag är redo!

If you're going through hell, keep going.

Med 1 vinst och 2 förluster tog vi oss till B-kvarten. Där vann vi men kom inte längre än till en förlust i B-semi. Tråkigt men ändå skönt. Fick spela en match med DJ20 mot Jamaica. Sjukt roligt att spela mot dom. Fösta gången dom är i Sverige och har bara spelat innebandy i 1 månad. Vi vann med 23-0 och dom var lika glada ändå! Vi tog massa bilder och dom hoppade runt på planen och sjöng gangnam style! Så otroligt härliga människor! Igår efter B-semi matchen åkte jag hem och vilade sen vidare med Mamma, Heléne & Johan till gränby för att handla lite. Efter det åkte jag till Julia och sov även där. Vi tittade på The Women In Black. Så otroligt läskig film! usch.. 
jag igår.
 

Good, better, best. Never let it rest. Until your good is better and your better is best.

gick upp halv 7 imorse, inte skola.. Nej nej. Med Storvreta cupen på schemat drog jag in till allianshallen för att spela match mot Väsby. Slutade med seger till oss (3-1) grymt skönt faktiskt, eftersom vi bara var 9 utespelare + målvakt. Nu väntar jag på att Simon kanske ska komma hit sen ikväll blir det ännu en match, I Ärentunahallen 19.30 Bergs IK - Storvreta IBK ! får se hur det går...


At Christmas play and make good cheer, for Christmas comes but once a year.

24 bilder från Julafton. 

The love of family and the admiration of friends is much more important than wealth and privilege.

Nu har vi packat allt och ska snart sätta oss i bilen för hemfärd mot ett strömlöst Uppsala. Det var iallafall vad dom sa på tv:n. Jag har haft en underbar jul men nu längtar jag hem till min säng.. Åh, vad skönt!

Love all, trust a few, do wrong to none.

Bild från när jag och vilma va ute och fotade på julafton!
Bloggade aldrig i bilen påväg upp. Men när vi kom fram gjorde vi klart smörgås tårtan sen umgicks vi bara. På julaftons morgon vaknade jag och Vilma bredvid granen. Sen vart det god frukost och fixande. Vid klockan 3 vart det kalle sen julbord! Vid 6/7 någon gång kom tomten och vi alla fick fina presenter. Lägger upp ett collage med fler bilder från jul sen. 

I've never dropped anyone I believed in.

God Jul ! 

A person who never made a mistake never tried anything new.

Bara för att den här dagen varit ganska tråkig så sätter jag på ett avsnitt av hjälp. HAHA! Imorgon åker jag och hämtar en sak jag glömde hos simon och kanske drar ner på stan en sväng, får se. Imorgon vid 4 åker jag & familjen till min moster eftersom hon fyller år och vi ska fira jul där. Alltid lika mysigt. Det här blir nog sista inlägget för ikväll.. Skriver nog ett inlägg imorgon i bilen. 
 

The world is a dangerous place to live; not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.

Igår tog jag, Biim & Julia bussen til stan klockan 14.22 åkte först till Lager 157 där jag hittade 3 tröjor & en julklapp till simon. Sen åkte vi vidare till gränby där jag hittade yttligare en present. Vi tog 17.15 bussen till stan och jag var hemma vid 6. Åt då middag, slog in paket och vid 8 skjutsade pappa mig till Simon. Vi satte på en film. Men hann inte se mycket alls förens vi fick strömavbrott... Så för att hålla värme och för att se något tände vi lite ljus. Strömmen kom tillbaka någon gång efter midnatt tror jag. Vi gick och la oss klockan halv 3 och vaknade runt 11. Sen kom pappa och hämtade mig vid 2. Då åkte jag hem och gjorde smörgåstårta med mamma! Sen strax efter 4 kom Farfar & Inger och vi åt mat, dom åkte hem för 5 minuter sen och nu ska jag väl slå på en film eller nåt! 

In the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years.

250:- MONKI
tittade igenom monki's hemsida nyss. Något jag verkligen missade att skriva upp på önskelistan var den här tröjan. Jag har fastnat för 'bas/standard" tröjor nu på sista tiden. Perfekt med ett långt halsband till.
 

If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude.

idag i skolan kollade vi på film i aulan som jag nämnde i tidigare inlägg. Det var någon julfilm, kan inte påstå att den var så bra eftersom jag somnade efter ca en kvart/halvtimme. Efter filmen städade vi skåp och sen åt vi lunch. Slutade vid halv 12. Då stannade jag och Simon kvar på skolan för att vänta på Thomas. tog en buss hem till Simon vid 4 (?) och pappa hämtade mig 20 över 8. imorgon börjar vi 9, ska väl bara hälsa alla en god jul. Tror vi slutar vis halv 11. Efter det drar jag och Simon till gränbycentrum för att handla julklappar!

Happiness often sneaks in through a door you didn't know you left open.

charmtroll
Pojken på bilderna över heter Simon, han vet verkligen hur man får mig le & vara glad. Tror ingen förstår mig så bra som han gör. Han är en sån där person det inte finns så många utav. Han är speciell på sina sätt men ändå världens bästa. Utan honom skulle jag absolut inte vara den jag är idag. ~ http://nattstad.se/simoonbk ~ 
 
Sista "riktiga" skoldagen var idag. Iallafall sista dagen vi följde schemat. Har kollat på film varje lektion både idag och i Måndags. Easy A & Desperate Housewives bla. Idag efter skolan hade vi musik konsert. Alla var jätte duktiga! Jag och Cecila var konferencierer. Vilket kanske gick lite mindre bra men så ska det väl vara? Imorgon ska vi samlas med klassförestånadre i klassrummen klockan 9 sen blir det film i aulan någon gång under dagen.Sista skoldagen innan Jullov. ÅH, vad jag ska vila ut!

Do not take life too seriously. You will never get out of it alive.

igår var jag ute med hunden innan simon kom till mig. Det var -9°C, hyffsat kallt ute. Då när man tittar upp mot himlen ser man ett flygplan. "okej?" tänker ni... "har hon aldrig sätt ett flygplan förut?" Klart jag har! Men tänk att sitta i det flygplanet. Påväg till ett varmt och soligt land. Bara komma bort från sverige och dens kalla årstid kallad vinter. Men man får väl vänta till Svenska sommaren och Cypern hösten 2013 istället! 
två bilder från Egypten 2012

open your mouth only if what you are going to say is more beautiful then silence

Dansuppvisningen för skolan gick faktiskt bra, för min del. Men åkte hem efter dansen eftersom jag mådde dåligt, hade ont i halsen osv. Låg även hemma; onsdag, torsdag & fredag. Men eftersom jag kände mig bättre spå fredagen å kom Simon hit efter skolan och gjorde mig sällskap. Han åkte hem för ungefär en halvtimme sen. Lägger mig nog ganska tidigt inatt eftersom jag varit sjuk och det är match imorgon mot Lamadjuret. 
bild från uppvärmningen på dansuppvisningen i tisdags. 
 

There will always be room for your hand in mine.

Hade Dansuppvisning för föräldrar idag, gick grymt bra så är skit rädd för att det kommer gå åt helvete imorgon när vi ska ha uppvisning för skolan. får väl hoppas på det bästa!


The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.

Måndagen gick bra, inga problem med den, idag (tisdag) rullade också på.. Träningsmatchen mot FBC gick dock åt helvete.. Eller ja, turen va ju inte på våran sida. Eller jo, det var ju bara träningsmatch så betydde inte något. Men förlorade med 4-1. nu ska jag försöka plugga matte och sen sova.


For every good reason there is to lie, there is a better reason to tell the truth.

Har inte bloggat i helgen men i fredags åkte jag hem och det hände inte så mycket, somnade tidigt. sen i lördags kom Simon hit och vid halv 5 drog vi till Heléne & Peter för att baka julgodis med min familj och deras. drog hem efter middagen någongång. sen idag hände inte mycket. Vaknade vid halv 12 och åkte ner till ärentunahallen för att kolla på min brors match vid 16.10. dom vann ganska stort. Simon drog hem vid halv 8 och nu sitter jag och kollar på helenius hörna. Efter det blir det Bäck sen sova!