Gräsö

idag åkte vi ut med båten till några klippor för att sola och bada. Helt fantastiskt väder! Imorgon bitti går jag upp tidigt för att ta 09.58 bussen hem till Uppsala för att fira Simons brorsdotters födelsedag. 
 

Whine & Kotch - Raw

Hej random fråga men vad hette låten du och Sophie dansade till på dansuppvisningen? Ni va grymma! Kram Anonym
 Tack så mycket! Det är låten: Whine & Kotch - Raw med Charly Black.
 

 
 
 

Öregrund

En underbart fin dag i fina Öregrund!

elvital smooth & polish

ELVITAL SMOOTH & POLISH SHAMPOO & CONDITIONER
Jag har alltid fått beröm för mitt hår och får ofta frågor om hur jag sköter om mitt hår osv. Ska jag vara ärlig så tänker jag inte så mycket på att vårda mitt hår. Jag tror det hänger ganska mycket på gener. Jag har alltid haft långt, blondt, glansigt, rakt hår. Jag har aldrig behövt tänka så mycket på att tex. inte platta eller locka håret för ofta. För mitt hår är så pass starkt.
Men sen finns det ju dom som inte har jätte bra hår i grunden, svagt hår och dom måste verkligen tänka på att inte färga håret flera gånger, inte platta/locka håret varje dag, kanske använda speciellt schampoo, olja, hårinpackning osv. Vi är alla olika. Jag tänkte iallafall tipsa om ett nytt shampoo & balsam jag har börjat använda nu. Det är från Loréal Paris Elvital. Smooth & Polish heter det. Det slätar ut hårstråna och gör ditt hår mjukt utan att tynga ner. Jag tycker det passar perfekt till mitt hår!  Helt okej billigt och går att köpa i princip överallt. Finns även hårinpackning i samma serie. Värt att testa!

smithska udden

 
 

shopping

 Detta var alltså vad jag fick med mig hem från shoppingen med mamma. En tröja  från Rut & Circle och ett par skor från Bikbok!

Göteborg

igår morse tog jag och mamma spårvagnen in till city för shopping. Vi båda kom hem med fler än 2 kassar och nöjda miner! (Bilder kommer i nästa inlägg)
idag har vi varit på campingen och solat, nu sitter vi i bilen påväg mot smithska udden för att bada vid havet!

 

Gothia Cup

Ett litet collage från dagens vinst! 
Idag har vi varit och kollat på två matcher som min bror har spelat i Gothia Cup. Det här collaget är från den andra matchen då killarna vann. Oj, oj oj säger jag bara! Så lyckliga dom var efter den vinsten har jag nog aldrig sett dom. Grattis! 
 

Liseberg

// linne: rut m.fl // byxor: Zara // skor: Duffy // Skinnjacka: Cubus // klocka: Ur&Penn // Armband: Ung Cancer, SNÖ Of Sweden // Ring: Edblad // Örhängen: SNÖ Of Sweden //
 
Idag var jag alltså på Liseberg en heldag med mitt hjärta. Vi åkte massa karuseller och åt super god pizza buffé! Senare på kvällen kom mamma & pappa, då åt vi på huvudrestaurangen. Gott, Gott, GOTT!

mer outfits i bloggen

De skulle va kul om du gjorde outfit bilder när du skriver var dina kläder kommer ifrån :) /Anonym
 Absolut skulle jag kunna göra det. Kul att du kommer med förslag! Fortsätt kommentera, jag bloggar ju trots allt för er läsares skull också!
 

Gothia Cup invigning

 
x

Nordstan

Nu kommer lite uppdatering från Göteborg! Klockan 13.10 spelade min bror sin första match i Gothia Cup. Dom spelade mot ett lag från Guatemala och förlorade tyvärr med 1-0. Efter matchen i kviberg så åkte jag och Simon till Göteborg City och strosdade runt i Nordstan. Jag kom hem med ett par söta örhängen från SNÖ of Sweden och ett par svarta otroligt sköna byxor från Zara. Imorgon blir det det en hel dag på liseberg! 

the body shop

igår åkte jag och Simon in till stan för att fixa lite saker innan resan mot Göteborg. jag passade då på att uppdatera sminkväskan lite! Jag har blivit helt såld på the body shop's produkter så vart lite smått & gott därifrån! Helt klart värt pengarna, speciellt solpudret!


gymnasium

Vilken skola och Linje har du sökt till hösten? kram. / Anonym
 Jag gjorde 4 val när jag sökte gymnasieutbildning.
1. Fyrisskolan - Samhäll; Juridik & Kriminalteknik
2. Fyrisskolan - Ekonomi; Ekonomi
3. Bolandgymnasiet - Estetiska; Dans
4. Lundellskaskolan - Samhäll; sam.
Jag kom in på mitt förstahandsval och därför valde jag såklart att gå den linjen. Varför? Jo, för att jag har ingen aning om vad jag vill bli. Förr ville jag bli polis, men nu har jag ingen aning. Därför valde jag den här linjen. Den är ganska bred eftersom det är lite psykologi, lite juridik, lagar osv. Så man kan nog bli vad man vill i slutändan. Fyrisskolan verkar som en väldigt bra skola, eller det intrycket har iallafall jag fått! Jag hoppas jag kommer trivas och att jag blir nöjd efter studenten! 
Om du vill läsa mer om skolan så kan du göra det HÄR.

bikini

Dessa två bikinisar köpte jag idag, från Stadium faktiskt. Jag brukar inte vara så förtjust i deras bikinis men dom här var faktiskt riktigt snygga! 

Johannes 20 år!

Bild collaget högst upp var en utskrift Johannes fick i present, andra collaget är lite bilder från idag då vi firade hans 20 års dag! 

fruit love

 

simon 15 år

/ Klänning: H&M / Klocka: Ur & Penn / Armband: Ung Cancer / Armband: SNÖ of Sweden /
I söndags åkte jag och Simon till Årsta för att fira han och hans kusins födelsedag, det var trevligt. Vi åkte hem till honom någongång vid middagstid. Nu är det tisdagmorgon och vi har väl inte gjort så mycket dessa dagar som gått. Idag åker jag iallafall hem och imorgon åker jag till skinnskatteberg för att fira Johannes på hans 20 års dag!
 

instagram

 
 
 

ung cancer

 
 
   
 
Köpte dessa två söta armband på ung cancers webbshop. Dom kostade 100:-/st och alla pengar gick till organisationen. tycker dom är grymt fina! gå in och kolla du också ---> http://www.ungcancershop.se/

♥ bästa mamma ♥

Just nu ligger jag i sängen och kollar på senaste avsnittet av Pretty Little Liars, mamma har bakat bullar och skämmer bort mig.. Imorgon är det sista jobbdagen och gud så skönt det ska bli med riktigt sommarlov!
 

answer

hejsan! lite random fråga men vilken foundation använder du? :) jättefin blogg btw! / Sandra
 
Jag använder en foundation från The Body Shop. Den heter; Moisture Foundation SPF 15. Det är en flytande foundation som passar näst intill alla och finns i olika nyanser. Den åker in bra i huden och täcker ojämnheter, den ger ett bra resultat. Det är även en gnutta solskyddsfaktor i den. Jag har testat ganska många foundations innan jag testade denna men har helt klart fastnat för den här eftersom den ger så otroligt bra resultat och eftersom flaskan har som en annorlunda "pump" som gör att man får ut all foundation. Är du sugen på att testa en ny foundation kan jag helt klart tipsa om den här! 

Jag tycker det är jätte kul när ni frågar mig vad jag använder för produkter osv. Därför ger jag oftast ganska välutvecklade svar. Har länge funderat på att börja blogga om lite mer makeup, produkter och så?
Vad tycker ni? Vad vill ni läsa om? Kom gärna med förslag!
 

Jul. 02, 2013

status: at work
har inte så mycket jobb just nu så sitter och väntar på lunch, skönt att slappna av lite också. När jag kommer hem blir det att kolla på serie, laga mat och sen gå till Karlssons för födelsedags fika!


jobb

sista veckan innan riktigt sommarlov nu, känns skönt! Idag är jag på Storvreta skolan och jobbar. slutar nog runt ett då har jag bestämt mig för att åka hem och äta melon. Haha, ha en bra dag!