I keep on fallin'

Världens finaste vän, jag älskar dig & allt du gör för mig! ♥
Ställde klockan på 10.30 imorse. Men vaknade inte jag klockan 1? Jo det var precis vad jag gjorde.. Så då gick jag upp och ut med hunden i 20 minuter. Sen tog jag en dusch och käkade. Sen tog vi en till promenad vid halv 3. Sen ringde Isabelle och frågade om jag kunde träffa henne i stan. Så jag åkte in till stan och vi gick runt lite i affärer. Sen fikade vi på Storken och snackade lite med Therese & Julia. Efter det åkte vi hem till Isabelle och gick ut och bara hade det bra. Snackade om lite allt möjligt. Sen började det regna och jag åkte hem vid 20 i 11. Jag behövde verkligen träffa henne. Det var så länge sen. Jag är så glad över att du är hemma och jag kommer verkligen att sakna dig när jag åker bort nu i sommar!

I know how it hurts

svarta jeans från ginatricot
bikini från newyorker
bikini från cubus
allvädersjacka från stadium
fondation - the body shop.
ögonfransböjare -- lindex.
mascara - H&M.

it's time to be a big girl, and big girls don't cry.

Har ju inte bloggat på hela helgen. Men på midsommardagen gjorde jag INGENTING. Jag bara hade det bra framför tv:n. Sen kände jag mig onyttig så jag och pappa sprang två varv i spåret. Efter det joggade jag ner till Konsum och snackade lite med min fina vän Kristina som var på besök i Storvreta. Bestämde då att vi ska åka hem till henne på onsdag.
I söndags åkte jag till IKEA med mamma vid halv 11. Köpte massa grejer till husvagnen och annat smått. Sen käkade vi och efter det skjutsade mamma in mig till stan där jag skulle träffa Biim. Vi shoppade ganska mycket. Tog en fika och ja, snackade om massa. Behövde verkligen lite Biim tid.
bilder från vad jag köpte på stan kommer i nästa inlägg.

the rest is still unwritten

har inte velat blogga förens jag laddat upp bilderna från midsommar. Men nu är dom här och jag kan inte säga någonting annat en att jag hade det skit mysigt! På morgonen gick vi till midsommarstången. Träffade Julia & Megan. Sen drog vi hem. Käkade midsommar lunch. Sen hade vi vattenkrig och sånt. Sen gick vi hem till Hélene och käkade middag och sen skjutsade Patrik mig, Julia, Megan & Kasper till Vattholma. Var där en stund sen drog vi hem och kollade på Tillbaka till framtiden. Jag gjorde min 14 midsommar till en bra dag!

no one else can speak the words on your lips.

dålig bild från midsommar förra året

Midsommar imorgon, förra året var det inte så fint väder. Hoppas att det ska bli bra väder imorgon. SMHI väder säger 19-20 grader sol och moln. Det låter väl okej? eller vad tycker ni? Det blir att fira med familjen + Hélenes familj och sen på kvällen träffar jag Megan, Julia, Kasper, David & Tobias. Kommer bli grymt. Hoppas jag!
Idag sov jag ganska länge, gick ut med hunden sen åkte jag till Karlsson's och badade med Filip, Tobias & Felix. Sen åt vi tårta. Kom hem därifrån vid 4 sen städade jag och käkade. Snart ska jag cykla ut med mamma och plocka blommor till imorgon. PUSS

you look like you could save me

Igår kväll tog jag en springtur i spåret sen fixade jag mig och åkte till Olivia. Vi hade de myyysigt. Gick upp tidigt imorse fixade oss och drog till stan. Köpte två tröjer. Vita ganska basic så tänker inte visa bild på dom. Sen drog vi till stadsparken för att Olivia skulle jobba. Vi tog glass och sen drog jag till bussen. David tycker att jag ska åka till Lafsen och typ bada med han och hans kompisar. Men tror inte det blir så eftersom att jag inte har någon skjuts. Så tar nog bussen in till stan snart igen och träffar mamma.

today is where your book begins

I just want you to love me, like you used to.

please, let me get under your skin

Har inte varit så aktiv i mitt bloggande nu i helgen. Vet egentligen inte varför eftersom att jag inte gjort så mycket. Har iallafall skapat en tumblr. Det finns så mycket coola bilder att reblog'a ! Så kände att jag vara tvungen att skaffa mig en sån blogg.
----> http://mylifehasnolimitations.tumblr.com/ Där kan ni kika in och kolla vad för bilder som "inspierar" mig. Just för tillfället är det mycket mörkt och dystert. Tycker det är skit häftigt!
Just nu sitter jag på mitt rum med tända ljus och lyssnar på Melissa Horn, Ed Sheeran, Coldplay & John McLaughlin. Försöker samtidigt planera min midsommar. Jag vet att det är lite sent ute.. Haha, men jag är egentligen inte så arangerad i högtider. Eller vad man ska säga. Men som det ser ut nu tror jag att midsommar kommer spenderas med Biim och David. Vi får se.

femtioåtta

sitter och kollar på england-sverige och nu förlorade mitt fina hemland. Inte så fint längre.. är bara trött på livet nu. BRB..

femtiosju

Nu sitter Julia hemma hos sig och väntar på mig. Vi ska kolla på fotboll och käka godis. Imorgon kanske jag ska träffa Kristina. Vi får se hur det blir..

femtiosex

Igår kväll vid 20 i 10 kom gabbe, jesper, david & julia hem till mig. Sen drog vi in till statoil och mina kompisar köpte korv. Sen hem till mig igen och typ gjorde ingenting i min husvagn. Lyssnade på musik och skrattade. Var uppe i princip hela natten. Jag hade stört kul!

femtiofem

Igår träffade jag och julia kim, tim & gabbe. Sen drog vi ut i storvreta träffade david och någon wilhelm. Sen stötte vi på tapper och edvin och där kan man säga att kvällen spårade. Men ja. Jag hade kul iallafall. Sen drog jag hem och sen ringde david mig så snackade vi i någon timme sen så la vi på och jag somnade direkt.
Nu sitter jag och lyssnar på Justin Bieber - all around the world Ska dra ut med hunden sen duscha och städa lite på mitt rum!

femtiofyra




ligger på julias altan óch bara myser. Har ätit och bara haft det bra. Nu väntar vi in vårat sällskap för kvällen. Tim, Gabbe & Kim!

femtiotre

Gårdagen var grym. vi åkte ju som sagt in till Fett Me Kärlek. Haha, kollade på norline & KKV. Kim är så jävla snyggg! Haha, sen drog jag därifrån och träffade Matilda, Sally, Ellinor, Olivia, Ida, Daniella, Tove, Nathalie och aa.. kanske glömde någon men men. Sen tog jag med mig Matilda tillbaka till Fett Me Kärlek och dansade med alla P12:or. Sen kollade vi på Den Svenska Björnstammen. Efter de skulle vi ta bussen hem. Men den hade slutat gått eftersom att det var sommartid på busstidtabellen. Så vi var kvar i stan till 2. Sen ringde vi julias pappa och bad honom att skjutsa hem oss. Galen kväll med otroligt fint folk. Nu ska jag dra till stan och träffa alla igen. PUSS
vi är fula men vi gillar't!

femtiotvå

ett fel närmare rätt, nerifrån och upp, en liten del av någonting.
Om en halvtimme drar jag hem till Julia där Biim också är för att käka och umgås. Sen drar vi in till Fett Me Kärlek för att lyssna på Norline & KKV, Dani M & Den Svenska Björnstammen. Åker väl hem vid 12 typ. Sen får vi se om jag sover hos Julia eller hemma. Har inte bestämt mig än.
jag älskar dig min fina vän!  


femtioett

Sommarlov nu! Gjorde inte så mycket i skolan idag. Bara avslut liksom. Efter det drog jag, matilda, sally, tyra, julia, nathalie, sofia, ellinor och isabelle och fikade satt där ett tag sen vid halv 7 hade vi bokat bord till en restaurang. Nu sitter/ligger/står eller vad man nu ska säga hemma hos sally. Blir väl att ta det lugnt ikväll och bara mysa!

femtio

Imorgon slutar jag åttan, då har jag ett år kvar i grundskolan. Sen är jag fri till att göra vad jag vill typ. Har inte riktigt bestämt vad jag ska ha på mig imorgon. Antingen klänning eller Biims kjol. Lutar mest åt kjol. Sen efter skolavslutningen drar vi alla tjejer till stadsparken och sen till någon restaurang och käkar!

fyrtionio

bild på mig och Julia ifrån våran konfirmation.

Idag har jag haft en sån där göra ingenting söndag. Jag gick upp vid 11. Kollade på en film. Fixade mig, sen givk jag och julia ut med hundarna och efter den gick vi upp till IP och kollade på Julias lillasysters fotbollsmatch. och nu är jag hemma. Tänkte soma lite sen käka och dra på fysträning. Sen imorgon är det skolavslutning. Så skönt att få slappna av lite och bara njuta nu i sommar!

fyrtioåtta

kladdkaka:
2 ägg
3 dl socker
100 g smör
1 ½ dl mjöl
1 ½ tsk vaniljsocker
4 msk kakao
smöra och bröa en rund form med avtagbar kant. Vispa ägg och socker pösigt. Smält smöret på låg värme. Blanda de torra ingredienserna. Tillsätt sedan ägg och socker smeten + smöret. sätt ugnen på 150° och grädda kakan i 35 minuter.

fyrtiosju

Skulle egentligen åkt till Thun's imorse men vaknade med en ond hals så det fick bli så att jag stannade hemma. Har kollat på Trassel och bakat en kladdkaka med hallon!

fyrtiosex

För er som inte orkar läsa så är det en sammanfattning om min vecka.
Har ju varit borta från bloggen i en vecka, men veckan har gått så snabbt så har knappt hunnit blinka! Vi var ju proppat på stan i tisdags pga alla student flak så jag och Biim gick runt och grattade alla fina studenter efter skolan. Jag länktar sååå mycket tills jag får ta studenten. Sen drog vi hem till mig. Tog del lugnt och vid halv 11 träffade vi julia. Sen träffade vi också Tim, Viktor & Gabbe. Sen på onsdag var det ju nationaldag vilket betyder att vi var lediga. Så jag och julia drog in till stan och kollade på bio (älska mig igen).
I torsdags hade vi brännbollstunering med tema. Vi kom trea och var helt klart dom galnaste och mest tävlingsinriktade eleverna på hela planen! Tuneringen slutade klockan 12 med att 7C vann. Sen hade vi dansrep inför uppvisningen som var idag!
Det gick bättre än förväntat och det var så otroligt roligt! Nu är det bara skolavslutningen kvar på måndag sen får man vila ut och njuta av sommaren!


fyrtiofem

har inte bloggat på sådär en vecka. Men i lördags (2012-06-02) så var jag och Julia i Stockholm. Köpte en tjocktröja och en t-shirt från hollister och en "stickad" tröja från JC. Kunde inte vara mera nöjd!