O leary'sjust nu är jag i kista på o'learys med Simon. Vi ska snart bowla och senare ska vi åka och bada. Haha jag är verkligen inte bra på bowling så vi får se hur det går..


Esther my love

vet inte hur länge sen det var jag bloggade. Men under tiden har jag iallafall varit upptagen med att haft kul. Har spenderat en hel del tid med Matilda och med min sötis till hund Esther! Air Force 1


Dagen idag har varit skön. Började med idrott sen historia och efter det slutade vi eftersom spanskan var inställd. Pluggade lite med Matilda i skolan och sen drog vi ner på stan. Mötte Cecilia vid 3 tiden då vi gick och köpte skor. Tror jag ska ha dom som dansskor till att börja med och i vår kanske jag ska börja ja dom ute. Får se hur det blir med det. Tog iallafall bussen hem vid 16.30 och nu sitter jag och kollar på tv. Ska väl kanske plugga lite om jag orkar det...

Hemma i Sverige

Har inte bloggat på ett tag nu. Men sen jag kom hem från Cypern så har jag haft mycket att ta igen i skolan och så har jag spenderat ganska mycket tid med mina vänner.
Jag hade det superhärligt i Ayia Napa och jag saknar det varje minut av tiden här i kalla Sverige. Har varit hemma i exakt en vecka och man kan ju säga att färgen är påväg bort. Tragiskt men sant.
 

vattengympa

idag började vi dagen med vattengympa och sen vart det sol och bad vid pool och strand! Nu är det dags för middag och show! 
Callisto blue village

första heldagen på aya napa, callisto Cypern börjar snart ta slut. Nu har vi middagen kvar och resten av kvällen! det är 40 grader varmt och jag vill aldrig åka hem!