I want to be everything for you

Kom hem från stan för ca 2 och en halvtimme sen. Har inte hunnit gjort mycket alls förutom att kolla på tv och käkat.. Slutade skolan vid 15.00 ungefär. Då drog jag med mamma till kiropraktorn för att kolla upp mina mack och rygg problem. Sen drog jag till Biim & Julia som satt med gabbe och hans polare på ugc. Va där i någon timme sen tog jag och Julia 17.49 tåget hem. Just nu gör jag inte mycket alls, ska väl ta en dusch sen krypa ner i sängen till någon film. Vi får se helt enkelt !


Cute like elmo

Nu drar jag till skolan i min söta elmo tröja !


fighting for u


säger godnatt nu, tar en dusch och hoppar i säng. Imorgon blir det skola med dans på boland och sen kiropraktorn. PUSS

that sweet yhu


Här är några bilder från klassresan på Vässarö. Alla bilder är tagna av Matilda Sydh och hennes blogg hittar ni här --> http://matildasydh.blogg.se/ Jag hade en grym helg. Mer bilder från den helgen kommer komma upp så småning om ! 

Keep going

Har inte bloggat på typ flera år, vilket beror på att jag varit på klassresa i helgen. Berättar mer om det i ett annat inlägg. Just nu sitter jag på so lektion och kollar på någon tråkig film. Bloggar från biims telefon för min är på lagning. Det betyder alltså att ni inte kan kontakta mig på dagtid. Om ni inte har biims nummer. Peeeeaaace, skoja bara ska kolla på filmen nu. Puss !


liten och ensam, vill bara bli älskad

Här spenderar jag min dag. Mår inte bra, huvudvärk & ont i magen så stannade hemma
från skolan, hoppas på att gå till skolan imorgon istället. Ska försöka sova nu eller sätta
på en film. Får se vad de blir. Är ganska hungrig också .. hör sen!

sleepless

sjjjjuuukt gammal bild på mig och Ellinor.
Vaknade för 2 timmar sen ungefär. Va vaken ganska länge igår så är sjukt trött. Ligger och kollar på LOL för typ 4050 gången. Älskar den filmen! Ska väl fortsätta att bara "slappa" idag så jag orkar med sista barmarksträningen ikväll! puss

good times

hej folket, idag har det inte hänt mycket alls. Drog in till stan vid 2 typ. Nu sitter jag i skype igen..
Så slutar alltid mina kvällar. Konstigt nog. Haha, ska kolla på älska mig igen klockan 00.05 typ.
Sen blir det nog sängen för min del. Får se om jag uppdaterar något mer under natten. puss!

some nights

snackar skype med min lilla vän här på bilden

lights on

efter skolan fick jag följa med till uic och förstöra för mina vänner när dom spelade. Ganska kul att dom ens lät mig följa med, HAHA!

happy birthday

för exakt 15 år sen föddes min bästavän. Som sedan varit med mig enda sen barnsben. Vi har gjort allt tillsammans och fick fira det 15 året med henne idag! Vill bara önska henne en fortsatt trevlig dag och all lycka nu framöver! byxmyndig, moppeåk, "energidricka" & nu får du även gå på vilken film på bio so du vill! GRATTIS FINA DU! ♥

sweet dreams

Nu drar jag slaggen! ha't gött..

my beautiful friends

i onsdags drog jag och Biim in till stan för att träffa Sophie & Cecilia. Sen drog vi till Gula villan och träffade Julia, Issa & Olivia. Grymt avslut på sommarlovet!

so get over yourself

nu stänger jag av datan och sätter mig vid tv:n. Godnatt!

Far from what I once was, but not yet what I'm going to be.

Kom nyss hem från en grym dag med Olivia!
Vaknade vid 11. Käkade frukost och gick ut med hunden. Sen tog jag 13.35 bussen till nyby där olivia mötte mig. Sen grillade vi korv och hade mys. Efter de så träffade vi Emy och Emma. Sen tog jag och Emma 17.19 tåget hem.

don't know why i still wating

hej det e jag elsa! Jag gäst bloggar nu för min linda blir ledsen annars men jag orkar inte skriva mer så

puss byebye


freedom is never far away

en bild på mig och en bild på julia från "photoshooten" idag. GODNATT!

I choke on my own words

i söndags var jag ute och fotade lite med biim. På bilderna ovan kan ni se ungefär hur det såg ut. Kommer använda mig av bilderna i bloggen senare. Håll utkik! I måndags drog jag, biim och julia in till stan för att umgås. sen drog vi hem till mig och sov här. och idag tog julia och jag en sväg ut och fotade. Bilder kommer i nästa inlägg!

if i die young

har inte hunnit blogga alls dom har 4 dagarna som gått. Andledningen till det är att jag försöker hinna med och träffa alla mina vänner nu dom få dagarna som är kvar innan skolan börjar.
(slumpad bild, från hembygdsgården i westanfors)
för er som verkligen vill veta vad jag gjort ~
I onsdags träffade jag massa härligt Nanna folk i stadsparken och myste med dom. Sen sov jag hos cicci. På torsdgsmorgonen åkte jag in till stan för att möta upp familjen och ta en lunch med dom. Sen träffade jag biim, drog hem till hennne och åt pizza. Sen hämtade mamma mig vid klockan halv 11. Sen igår träffade jag Biim på stan en stund och sen drog jag vidare till Knivsta för att träffa Matilda & Jonna, tog 19.35 tåget hem. Idag åkte jag in till stan med 12.33 tåget för att umgås med Matte & Tilde istan. och imorgon ska jag träffa Felicia en stund och sen Biim.
fullproppat schema kan man säga!