If someone is right for you, you'll know it.

Sist jag bloggade var i söndags när vi hade uppvisning. Nu har det gått en hel vecka och jag har inte ens hunnit tänka på mitt bloggande. Det är så svårt att hinna med bloggen när man har skola, träning och sånt. Men nu har jag precis gjort klart min bilduppgift och ska gå och borsta tänderna sen krypa ner i sängen. Imorgon är det äntligen fredag och gud så skönt det ska bli med helg! Efter skolan imorgon åker jag och simon hem till mig och vid 9 åker vi in till stan igen för att kolla på bio. Sen sover vi förmodligen hos mig. Vi får se. 
 
 
 
bild från idag
 
 

A hug is like a boomerang - you get it back right away.

i fredags åkte jag och Simon hem till mig, lagade god middag firade 4 månader och spelade Wii. sen somnade vi i hyfsad tid och i lördags åkte han hem vid halv 3 och då drog jag med mamma till boländerna för lite shopping. fick med mig en stickad tröja, skinnjacka, uggs, träningstights och en bh hem. Vi hämtade sen upp Sophie i gränby och mamma släppte av oss vid Julia påvägen hem. Efter ett tag kom cicci och vi hade en mysig kväll tillsammans. Imorse vid 11 tog vi tåget till skolan och nu sitter vi här med resten av dansgruppen och väntar på våran tur att repa inför showen!


There's gonna be times in life when people tell you that you can't, that's when you just gotta turn around and say watch me.

jag just nu
Ska nog ta en dusch sen äta något och sätta på ett avsnitt av One Three Hill. Åh, vad jag älskar den serien!

I'm not a fighter by nature, but, if I believe in something, I stand up for it.

Såhär valde jag att se ut idag.
Vaknade klockan halv 11, låg kvar i sägen ett tag sen gick jag upp. Kollade lite på tv och så. Sen bestämde
jag mig för att fixa iordning mig och åka in till skolan för att vara med lite på repet inför uppvisningen på söndag.
Jag stannade ju hemma från skolan imorse för att jag var sjuk så jag tog det lugnt och markerade bara stegen.
Imorgon ska jag till skolan och jag ser fram emot fredag. Även fast jag inte är helt pigg och frisk. Ska iallafall
spendera morgondagen med Simon och lördag-söndag ska jag förmodligen sova hos Julia. Sen åker vi in till
stan vid 11 för uppvisning! 
 

Haters will say what they want, but their hate will never stop you from chasing your dream

Imorse vaknade jag med en kniv i halsen. Men jag skulle till skolan ändå så jag tog en kopp varm oboy och sen fixade jag mig. Väl i skolan så gick det hyffsat bra fram tills klockan 11. Började känna mig mer krasslig då, ont i huvudet och kroppen. Så vid klockan 2 tog jag bussen hem och sjukanmälde mig. Väl hemma somnade jag direkt och vaknade vid 6. Känner inte att någonting blivit bättre, men det skulle vara bra om jag kunde komma till skolan imorgon eftersom man missar så himla mycket när man är sjuk. Nu sitter jag och dricker lite te, Ska snart sätta på en film eller något inann jag går och lägger mig igen.

Music in the soul can be heard by the universe.

Skolan gick helt okej men lite segt idag. Åkte till simon med 15.55 bussen för att lämna hans laddare, eftersom han glömt den och var hemma från skolan idag. Vid klockan 5 kom pappa och hämtade mig. Nu ikväll har jag inte gjort någonting. Ska be pappa hjälpa mig beställa hem ett iphoneskal sen ska jag nog duscha och sova. 

Faith is taking the first step even when you don't see the whole staircase.

efter 8 dagar i skolan och 2 helger så har jag äntligen fått lite tid till att blogga. Det har varit mycket som hänt runt om kring mig och mitt liv som tagit för mycket tid just därför jag inte bloggat på länge. Men nu är jag tillbaka.
 
Tänkte berätta lite kort om min helg. I fredags efter skolan åkte jag, Simon, Hampus, Enzo & Leon till fyrishov. Stannade där till klockan 8 och sen drog vi ner på stan och åt på donken. Efter det åkte jag och Simon hem till mig. Somnade tidigt och på lördagen åkte vi in till stan klockan 4 för att kolla på Thaiboxning. Mötte Thomas där på Perry's gym och han följde sen med oss till Jalla för att äta middag. Vi gick till UGC en stund sen tog jag och simon 20.45 bussen hem. Kollade på en film och sen somnade vi. Idag vid lunch tid åkte vi in till skolan för att planera och repa inför uppvisningen nästa helg. Kommer nog bli roligt då vi blir bjudna på kina mat efteråt. Vi åkte tåget hem från skolan och gick direkt till ärentunahallen för att kolla på min bror's innebandy match som slutade med förlust. Sen gick vi hem, spelade wii och åt middag. Simon åkte hem vid 8. Där slutade min helg som gått så fort.
Nu är det bara att leva igenom dom 120 timmarna som är kvar innan vi får helg igen.

All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them.

Söt bild på mig och Lovisa.
Klarade provet och nu har jag bara ett kvar på trafikskolan sen ska jag ut i trafiken!
Efter jag gjort provet mötte jag upp Lovisa på stan och vi gick runt lite i affärer. Köpte
en tygpåse & ett grått linne. Sen tog vi en fika på storken och pratade om allt & inget. 
Tog bussen hem vid halv 4 och gjorde mig sen i ordning för träning. Nu har jag precis
kollat klart på Svenska Hollywood Fruar och ska dra mig till sängen för lite sömn innan
skolan imorgon....
 

Life can only be understood backwards; but it must be lived forwards.

sitter på bussen på väg in till stan nu, ska till körskolan och göra prov sen möta upp min saknad vän lovisa på stan och ta en fika. Ikväll är det träning och sen ska jag lägga mig tidigt så jag är utvilad tills skolan börjar imorgon!


Inner beauty should be the most important part of improving one's self.

SVAR: Tack så jätte mycket! Är det något jag ofta får komplimanger för så är det mitt hår, jag har aldrig färgat det och jag har nog inga planer på det heller. Kanske slinga det lite jämnare blont bara isåfall. Jag har ganska starkt hår, en av andledningarna till det kan ju vara att jag inte har färgat. Vilket också gör att jag inte får slitet hår. Visst får jag lite slitna toppar och måste klippa mig. Men inte lika grovt slitet och behöver absolut inte klippa mig lika ofta som andra tjejer i min ålder. Ska nog tacka min mamma för detta eftersom hon inte låtit mig färga mitt hår. 
Jag använder inga speciella produkter för att stärka mitt hår eller så. Har inte heller något speciellt shampoo jag använder. Men nu på senaste tiden har jag kört på GLISS från schwarzkopf och det har funkat bra.
Platt hår har jag i grunden. Ingen har väl spik rakt hår? Men jag har iallafall inte lockigt. Jag brukar platta min lugg och om jag sovit med toffs eller knut brukar jag också göra det eftersom mitt hår ser ut som en stor röra efter jag sovit med uppsatt. Nackdelen med att ha ganska glanisgt och mjukt hår är att det är svårt att göra frisyrer där man måste ha volym eller liknande. Om jag lockar mitt hår försvinner det på några timmar och det spelar då ingen roll hur mycket hårspray jag haft i håret. Det kan jag tycka är lite jobbigt. Annars gillar jag mitt hår väldigt mycket!
 
mitt hår för ca 1 år sen, kan inte säga att jag ser sån stor skillnad på då och nu..
 

A friend is someone who gives you total freedom to be yourself.

Några bilder från gårdagen då simon var hos mig, Vi kollade på Mean Girls och åt ben & jerry's.

A mistake is simply another way of doing things.

Efter gamlishallen i fredags drog jag hem och käkade sen fick jag skjuts hem till simon och sov där. Åkte hem vid 5 någongång på lördagen och i Söndags kväll kom simon hit och sov här tills idag. Han var hur trött som helst imorse. Kunde verkligen inte vecka honom.. Men efter någon timmes försök fick jag tända lampan och spärra upp ögonen på han, ååh stackare.. Han åkte hem vid halv 6 och jag har inte gjort mycket sen dess. Snackat lite skype med Thomas och nu ska jag slänga på ett avsnitt av One Tree Hill.
simon, människan som kan sova i flera dagar (typ).
 

You can't put a limit on anything. The more you dream, the farther you get.

har nu spelat klart 2 omgångar i Storvretacupen. En i 97-serien innan nyår och en i 98-serien efter nyår. Gick inte så jätte bra för oss i år. Med många spelare uttagna till SM, sjukdomar & skadade var vi som högt 12 personer i laget och som minst 8. Men vi tog oss iallafall till B-slutspel i båda serierna. Spelade totalt 11 matcher och jag är nöjd. Nu är cupen snart slut, men jag har en uppgift kvar innan dess och det är kiosk & sekriteriat i gamlishallen imorgon. Sen kanske jag åker till Fyrishov och kollar på någon final. 
utmattad tjej...

Cheers to a new year and another chance for us to get it right

Har knappt bilder från nyår men jag hade kul med Simon & Thomas. Bra start på något jag tror kommer bli ett bra år!

A dog is the only thing on earth that loves you more than he loves himself.

År 1924 förenades Hachi med sin ägare Hidesaburō Ueno, som var professor på Tokyos universitet. Varje dag lämnade Hachi sin ägare vid järnvägsstationen och mötte honom sedan vid samma plats vid arbetsdagens slut. Denna dagliga ritual fortsatte fram till en dag i maj år 1925 då professorn en kväll inte dök upp vid tåget. Professor Ueno hade, vid universitetet samma dag, drabbats av en stroke som ledde till hans bortgång; därför återvände han aldrig till järnvägsstationen där Hachi väntade.

Efter sin ägares död fick Hachi ett nytt hem, som han ständigt rymde ifrån för att bege sig till järnvägsstationen. I nio år väntade Hachi vid stationen precis vid den tid, då tåget hans husse åkt med skulle anlända, men husse återvände aldrig. Hachis närvaro vid stationen uppmärksammades av andra pendlare och många mindes, hur Hachi hade väntat varje dag där på professor Ueno.

Wikipedia 


Jag har nog aldrig gråtit så mycket som jag gjorde när jag såg den här filmen. Det är alltså en film baserad på en verklig händelse. Att man kan få så mycket kärlek av ett djur är helt otroligt! Det finns det en bronsstaty av hunden Hachi på stationen Shibuya Station i Tokyo, där han väntade på sin husse varje dag. Han är en hund hedrad av många människor. 

Ska ni kolla på filmen så var berädd på att gråta en skvätt. Så oerhört fin film.